Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Краят на света е ДНЕС (21.05.11) около 18;00 !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Края на света е ДНЕС около 18;00 !

Това ли беше? Твърде малко подобрения.

Коментар

И квооо ? Хайде разправяйте че тук все още е 11.03, при нас все последни идват хубавините.
      Ми нищо.
      Щом съм тук, значи съм грешна.
      На теб тепърва ти предстои това разочарование
      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Пфу...

Всъщност като се замисля тази щуротия тръгна от тук. Тъй че го бройте нашето 18ч. При вас - утре сутрин в един. Бирена отсрочка
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Според друга медия http://dnes.dir.bg/news/USA-apokalipsis-8674763?nt=4
          Апокалипсисът ще завърши с пълно унищожаване на планетата в рамките на пет месеца - до 21 октомври 2011 г.
          И така до другото отлагане на края...............
          Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
          Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Чакайте бре , убавото още не е минало ! Т`ва дет го пише за 18 часа е по хамериканско време ... и понеже Хамерика и тя велика държава ( за нещастие на хамериканофобните ) , то и там първо ше се свърши некъде около Ню Йорк , а докат стигне LA .... за справка звънете на 555...
            ...та тук свършека се отлага барем с с 8- 10 чАса . Достатъчно време да ударя две-три вискита и два - три тека ... После - у Пъклото . Аз си знам че за мен вознесение нема .
            Наздраве !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
              Според друга медия http://dnes.dir.bg/news/USA-apokalipsis-8674763?nt=4
              Апокалипсисът ще завърши с пълно унищожаване на планетата в рамките на пет месеца - до 21 октомври 2011 г.
              И така до другото отлагане на края...............
              Именно. Днес трябваше да се възнесат праведните. За оставащите грешници - 5 месеца мъки и... финал през октомври.
              Пълно разочарование.
              И зомбитата не дойдоха.
              Хем В.Петров практически обеща да ни ги осигури
              http://www.offroad-bulgaria.com/show...65#post1537865
              Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                Разгеле, зема си отвъртя една вратна пържола на скара, зелена салата с варено яйчице и краставичка, да си отворя една ледена бира и да чакам.
                Някоя стресирана другарка от края на света да има?
                Само питам.

Върза ли ти?

Само питам.
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Здравейте! Предавам от оня свят. Тук всичко е спокойно, няма блъсканица, хората пристигат на групи на групи с чартърни ангели и със суха храна за три дни. Щото всяко чудо било за толкова, уж. Дяволи не се виждат, но както ми казаха на уше, рогатите са се притаили в засада и чакали с нетърпение да се появят българските политици воглаве с премиера, Дянков и цялото президентско и депутатско войнство. Само за Сидерчов било отредено да е в мюсюлманския рай където го очаквали с радост рота космати бански теляци. Алкохол има навсякъде, леката дрога е безплатна, а сгодни девойки само чакат да ги погледнеш за да ти се нахвърлят като харпии. (Макса туй да не го чете!)
                  Айде, ше бягам, че гледам Меган Фокс нещо ме киризи, а дано върже...
                  Ваш верен небесен репортер!

Коментар

Все някой от откачалките ще се окаже прав и ще познае ! Затова трябва да сме винаги готови
                    Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                      Върза ли ти?

Само питам.
                      По-добре да не беше, сигурно е възприела края на света и зашиването за едно и също.Мазало.Да беше дошъл края на света май, все се набивам в разни филми - къде го намерих набързо туй красиво и ненаситно 90/60/90 създание, голяма беля, в забраната какви тлъсти риби кълват, не е истина.
                      Поотговорих.

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                      Здравейте! Предавам от оня свят. Тук всичко е спокойно, няма блъсканица, хората пристигат на групи на групи с чартърни ангели и със суха храна за три дни. Щото всяко чудо било за толкова, уж. Дяволи не се виждат, но както ми казаха на уше, рогатите са се притаили в засада и чакали с нетърпение да се появят българските политици воглаве с премиера, Дянков и цялото президентско и депутатско войнство. Само за Сидерчов било отредено да е в мюсюлманския рай където го очаквали с радост рота космати бански теляци. Алкохол има навсякъде, леката дрога е безплатна, а сгодни девойки само чакат да ги погледнеш за да ти се нахвърлят като харпии. (Макса туй да не го чете!)
                      А мерси, те и по грешната Земя не лъжат - мога да ти го пратя онуй със Спиди, колкото и да се забавят куриерите, докато ги овършее, все за два дена ще дойде.
                      Яж мед, мастичка ползваш, почивай - после пиши един морз на скайпа.

Твой беладжия.

Коментар

Ей, минавам край тебе, махам ти и се правиш,че не ме познаваш. Не беше такъв човек приживе. Язе тая работа не можах да я изтърпя. Полуголи, тлъсти херувими вдигат шум до бога с ненастроени арфи. Човек две приказки не може да обели на спокоствие. Напуснах.
                        О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                          Ей, минавам край тебе, махам ти и се правиш,че не ме познаваш. Не беше такъв човек приживе. Язе тая работа не можах да я изтърпя. Полуголи, тлъсти херувими вдигат шум до бога с ненастроени арфи. Човек две приказки не може да обели на спокоствие. Напуснах.
                          Леле, ама ти ли беше онзи дето го дърпаха цяла сюрия мажоретки уж да му разгледали татуировките?! Сорка брато ама мноо се бях офазил, а и оная нимфоманка тамън ме беше фанала натЕсно, та неаше как да мръднем дори! Ма ня'а проблем - догодина на 21.12. ше се реванширам!

Коментар

От: Краят на света е ДНЕС около 18;00 !

Писах и преди, ще пиша пак, ние сме 100години назад и за нас не се отнася, не спамете сериозната тема моля.

Коментар

То много убаво горе.. не вярвах. Ние грешните пак ще трябва да чакаме...
                              Та попада едно възрастно семейство там при теб...в рая. Птички, пчелички, тревички, слънце, красота и спокойствие. Разхождат се те да се запознаят с обстановката. По едно време съпругът - тряссс един зад врата на благоверната. Тя го поглежда стреснато и пита: "Това пък защо?" Той отговаря: "Защото ако не ме беше карала да правим тези глупави диети и да пием онези лекарства, още преди две години щяхме да сме тук!!"
                              сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                              dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

От: Краят на света е ДНЕС около 18;00 !

Смешно ви е на вас а Гоблин го няма.....
                                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X