Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Готин човек" и "кофти човек"..

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: "Готин човек" и "кофти човек"..

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
    Аз съм срещал. Странното е, че сякаш им е добре. Саможиви едни такива. Сякаш са във война с всички останали, освен със себе си. Преди ме дразнеха, сега ги наблюдавам и хем се чудя, хем са ми смешни, хем ги съжалявам. Странна работа. По-лоши са изпечените лицемери. Малко с характер като византийците. През цялото време е готин, но не знеш какво прави зад гъба ти.
    Имам "близки" познати от 3-те вида. С 2-та модела "по-особенни" характери нямам идея защо ги търпя, и те мене. Може би защото "готините" по- трудно успяват да се преборят с живота, а другите си измиват съвестта като помагат на "готините" да се справят с трудности. Аз сам не знам от кой вид съм.
    Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
      По-лоши са изпечените лицемери. Малко с характер като византийците. През цялото време е готин, но не знеш какво прави зад гъба ти.
      А, за византийците си трябва отделна тема. Като пътеводител

Примерно - как да оцелеем в екстремни условия, прикрити зад розови завеси с приятен аромат

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
        Парадоксът е, че успешен бизнес се прави основно с "кофти хора"....
        Това само за Бг-то и то само за последните 10 г.....ъъъъ....резултата го виждаме (и изпитваме ) всички......
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Какво значи готин и лош. За някого си готин, за друг си лош. Дори най-лошите (това пък какво значи) си имат фенове.
          Например Volk е готин!
          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Куме чети и сам си отговаряйНаздраве
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
              Какво значи готин и лош. За някого си готин, за друг си лош. Дори най-лошите (това пък какво значи) си имат фенове.
              Например Volk е готин!
              Сигурен ли си в твърдението?Най малкото защото той каза че бизнес се прави само с кофти хора , а ако този с който той прави бизнес си мисли същото?
              „Дори водата придобива лош вкус, щом се взема по рецепта.“

Коментар

Добре де, а ако погледнем от друга гледна точка! Колко от тук присъстващите се мислят за "готини" и колко за "кофти"? Защо ли си мисля, че всички сме "готини"? Откъде се взимат тогава "кофти" хората?
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Аз съм кофти.........
                  Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                  Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Подготвяш бизнес, а?!
                    Е, тогава и аз съм кофти.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Всеки е кофти ,малко или много.Зависи от много неща.Но за разлика от Volk (които винаги отговаря двузначно и всеки да го разбира както си иска , но винаги става така че не го е разбрал) , аз като прагматик бих казал ......Какво означава "кофти" човек? Какво е определението за такъв.Защото в различните очи е различно.В очите на сина ми съм кофти защото го карам да си оправя леглото сутрин например.Ако се даде определение-тогава ще е по-лесно да се отговори.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                        Аз съм кофти.........
                        Да бе...
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Беше време когато лепях етикети.
                          Сега съм стигнал до извода че хората са многопластови - обикновено готини в едни ситуации и кофти в други.

Да вярваш че някой е само готин винаги си е един вид романтика.
                          Или не го познаваш във всичките му свойства, или той зависи някак си от теб и доста внимава как изглежда в твоите очи.
                          Аз друг човек такъв (готин винаги) освен мен самия не познавам. ма странно ми е, че другите хора не мислят така...

ПП. ...има нещо вярно, че успешен бизнес се прави с кофти хора, и не е само в България, затова и има дребен и среден бизнес (там сме готините) - не всеки драпа за корпоративна кариера...

Коментар

Хората не са боички. Няма само "кофти" и само "готини" хора. Хората са цветни - имат в себе си и добро, и лошо. Толкоз.

Коментар

Нарочно исках да се даде определение за "кофти" човек , но така и не се даде.В бизнеса нещата са доста елементарни.Тръгваш да преговаряш с някой.Ако искаш да сключиш сделка , и този някой е по силен от тебе(ти си отишъл при него и шанса да те прати "у лево"е голям) , и се надяваш да спечелиш от сделката( а тя не стане)-обикновенно той е "кофти" човек.Ако някой е дошъл при теб и иска сделка с теб и от теб зависи дали ще стане( и не стане)-ти си "кофти" в неговите очи.
                              Извода е че по силния е "кофти" ако не са случили мераците на слабия.

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                                Добре де, а ако погледнем от друга гледна точка! Колко от тук присъстващите се мислят за "готини" и колко за "кофти"? Защо ли си мисля, че всички сме "готини"? Откъде се взимат тогава "кофти" хората?
                                Това ми напомня за един виц:

Трима приятели се напили и заговорили за жени. Първия казал:
                                - Вчера с една семейна колежка така се "заварихме" в обедната почивка, че едвам ходя!
                                Втория казал:
                                - Това нищо не е! Вече "играя" с жените на домоуправителя, на Гошо от втория етаж и Пешо от последния! Едвам смогвам...
                                Третия казал:
                                - Добре де! Моята жена не е к*рва, твоята на е к*рва, и твоята не е к*рва... Е ние чии жени ч*каме по дяволите..?!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X