Човек идва на тази земя гол , с едно тяло и една душа ... Какво му е нужно тогава ,за да живее и да бъде щастлив ? ... Да се грижи за тялото и душата си ... ,единственото ,което наистина притежава ...Не би ли трябвало в такъв случай всичко да е толкова лесно и просто ,а не е така ?!?...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
СЛОЖНО ЛИ Е ДА СЕ ЖИВЕЕ?!?
Свий
X
-
От: СЛОЖНО ЛИ Е ДА СЕ ЖИВЕЕ?!?
Първоначално публикуван от lubov4x4 Преглед на мнениеЧовек идва на тази земя гол,...
-
Всичко зависи от Психиката, всеки гледа да има оригинални дънки, да кара Mercedes и всички тем подобни, но никой не се замисля, че живота е, психика и тренировката на тялото е 1+ към по - добър живот!
П.С Всеки знае собствения си отговор, но правилното решение доста мъгливо го избират.
Коментар
-
Първоначално публикуван от lubov4x4 Преглед на мнение... Да се грижи за тялото и душата си ... ,единственото ,което наистина притежава ...Не би ли трябвало в такъв случай всичко да е толкова лесно и просто ,а не е така ?!?...И не е нужно да търсиш, резултатът ти се изпречва постоянно...тъпо, бездушно, излъскано "нещо", борещо се да излъже природата и да изглежда "върховно", младо и красиво. Е, до сега никой не е успял да спечели тази битка...ефекта е временен
И накрая пак си отиваш в същия вид, в който си дошъл....Освен ако не си разбрал на време кое в този живот е истински важно и нетленно.
Коментар
-
Нали точно това правим?! Грижи за тялото и душата. Колкото повече имаме толкова по-обгрижени са. И да върнем битието до Адам, новото му развитие ще бъде същото. Оня "горе" е заложил безкрайни уловки и видимо се наслаждава на резултата.
Очаквам да чуем колко просто може да бъде обслужването на тяло и душа.Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнениеОчаквам да чуем колко просто може да бъде обслужването на тяло и душа.
Коментар
-
Слугуването на тялото е слугуване на душата. Докато човек е на земята има съзнателен живот, изграден с амбиции, чувства, успехи и провали. Всеки се бори да има най-доброто, според приоритетите си. за едни кола, за други маркови дрехи, за трети колкото може повече пари. ( Ей така да каже, че ги има.)
Всеки си има желания и ако ги изпълнява, се чуства добре. Което значи, че обслужва душата.
Ааа, Има хора които се стремят да изглеждат добре, какво лошо има в това, човек да изглежда добре и да има добри обноски.
В нещата, които аз съм правил никога не съм бил най-добър, но съм бил част от това. За мен това е достатъчно. Изживял съм достатъчно звездни моменти, за мен.
И накрая като "Атеист-протистант" да попитам, някой виждал ли е катафалка с теглич???
П.С. Не искам попа да ми пречи докато си върша работата, както аз не му се мотам из краката на велик ден. Ако чете, той знае какво имам предвид.Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Цитат от автобиография написана от мой служител преди време:
"Помня, че в корема на мама беше много хубаво. После оня тъпак с бялата маска ме извади, тупна ме по дупето и каза Момче е!". И оттогава се почнА!"
Когато я прочетох - паднах от стола. Ма е право момчето - след тупването по дупето - няма лесно...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнениеВсичко зависи от Психиката, всеки гледа да има оригинални дънки, да кара Mercedes и всички тем подобни...
Коментар
-
Оригиналните дънки и мерцедеса са също един вид грижа за тялото ...) И гъдел за Душата /егото /...като се покажеш пред другите ...
))
Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 19-05-11, 11:31.
Коментар
-
Първоначално публикуван от didogen Преглед на мнениеСлугуването на тялото е слугуване на душата.
Коментар
-
Винаги съм мислил /и казвал/, че любопитството и завистта движат света напред.
Иначе "Всичко е суета".
Да, не е сложно да се живее, но с развитието на познанието и информираността, критериите и мотивацията на човека се променя. Изглежда "Създателя" така е програмирал живата материя винаги да има състезание и конкуренция която движи еволюцията. Не само при хората...сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
Първоначално публикуван от Димитър Насков Преглед на мнение... всеки гледа да има оригинални дънки, да кара Mercedes и всички тем подобни ...
Когато нещо празно и трудно възможно ти стане самоцел, за да "изглеждаш", тогава си правиш живота труден с неясен (или почти ясен) резултат от положените усилия, и си обречен на ежечасно страдание защото не можеш да си достигнеш химерата.
Всъщност на човек му трябва толкова малко, и адски много време да го разбере, а някои никога не го разбират, но точно на тях не им трябва/нямат нужда от/ нищо стойностно и истинско.
Та на въпроса от темата: Не, ние си го правим така !ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Сериозността на животрептущият, екзистенциален проблем "Сложно ли е да се живее?!?", окончателно ме убеди, че има вопиюща нужда от нов под-форум: "Дървени философи и споделени страдания на бивши девици".There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
No wahalla.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар