Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Прочухме се и на Канарите !

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Прочухме се и на Канарите !

Абе човек, ще ме умориш бе! Не мога да стана от земята особено като си представя частта с чантата в главата и ме заболява всичко от смях. Недей така, поне слагай предупреждения, че следва опасна за здравето и живота част!

Коментар

Майка ми от малък ми повтаря, че за секунди мога да изкарам и най-добродушният човек извън нерви.
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
        Майка ми от малък ми повтаря, че за секунди мога да изкарам и най-добродушният човек извън нерви.
        Е па това си е жив талант! И то не често срещан. И аз познавам един такъв човек, да...

Коментар

Първоначално публикуван от binky Преглед на мнение
          Норберт Стайлс ! Един от най-бруталните футболисти за всички времена
          Че и убавец

О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
            Че и убавец
            На 13-годишна възраст го блъска автобус. От тогава носи зъбна протеза и очила с голяям диоптър

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
              Абе човек, ще ме умориш бе! Не мога да стана от земята особено като си представя частта с чантата в главата и ме заболява всичко от смях. Недей така, поне слагай предупреждения, че следва опасна за здравето и живота част!
              Трябва да се вкара допълнителен емотикон, да речем Droba +, нещо като 18+
              Мани, без малко да пропусна тоя бисер. Досега сме се търкаляли цалото семейство от смях

@droba: Пич, признал съм те отдавна за майстор на късия разказ, но пак да ти кажа - нЕмаш равен!
              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X