Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Прочухме се и на Канарите !
Свий
X
-
Прочухме се и на Канарите !
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!Тагове: Няма
-
От: Прочухме се и на Канарите !
Баси, а аз си мислех, че обезглавяването го има само по филмите в днешно време...
А щом е бил агресивно луд защо изобщо са го пуснали от лудницата?
И как е излязъл от България, и как е пуснат на островите?..Има ли желание-има и начин!
-
Тук телевизиите и вестниците гръмнаха а в БГ явно нищо не се е чуло. Мой познат вчера ми се оплака, че след като звъннал на обява за апартамент под наем, при споменаване на националност, немедлено му тряснали слушалката
Вече имаме две звезди на Тенерифе. Момчето с главата и момчето, което събира съчки.Последно редактирано от droba; 18-05-11, 12:24.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Дробе, не им се вързвай на журнялята, те обичат такива новини, затова и толкова се говори по вашият край. Ето най-вероятно какво се е случило - той нашенеца винаги си е бил луд, ама в България нещо му препъвало лудостта. Дали мега компетентното държание на органите на реда, или пък самата система му е била като пръст в колелетата, ама не се получавало. Затова той емигрирал към някакъв остров, за който е знаел, че негрите още затварят човешко в буркани. Харесало му - пребил някакъв ама тамошния съд и ченгета били направо жалки. И копче не можели да му кажат дори да им се изплюе в лицето. Затова той заклал жената. Те са си виновни.
Трябва да списвам някакъв електронен вестник. Жълто-кафяв.
Коментар
-
Тук новината се върти от деня на убийството. Ти бъди по-внимателен със "сувенирите" дето си ги носиш в колата. Нали един път искаха да ти ги кофискуват та сега, след този случай, ще са много чувствителни ченгетата...
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеТук телевизиите и вестниците гръмнаха а в БГ явно нищо не се е чуло.
...
Вече имаме две звезди на Тенерифе. Момчето с главата и момчето, което събира съчки.
Добрата новина не е новина, както казват журналистите, и такива новини никой не пропуска.
Освен в България, тоя съвсем скоро са го прибирали в лудници и в Англия, и в Европа, ама го пускали, така, че да не си мият ръцете само с нас.
А момчето със "съчките" снощи в "Шоуто на Иван и Андрей" презентира "полянките"ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнениеТи бъди по-внимателен със "сувенирите" дето си ги носиш в колата. Нали един път искаха да ти ги кофискуват та сега, след този случай, ще са много чувствителни ченгетата...въпреки това, сувенири продължавам да разнасям в колата с плахата надежда да срещна оня със съчките и да стана третият по известност българин на Канарите
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеСамо с искане не ми се размина. Прибраха ми един Линдер от ATS 34въпреки това, сувенири продължавам да разнасям в колата с плахата надежда да срещна оня със съчките и да стана третият по известност българин на Канарите
Директно у бисерите!
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеСамо с искане не ми се размина. Прибраха ми един Линдер от ATS 34въпреки това, сувенири продължавам да разнасям в колата с плахата надежда да срещна оня със съчките и да стана третият по известност българин на Канарите
Коментар
-
Важното е да се свърши едно добро дело та упорито ще продължавам да нося сувенири. Сетих се за един английски футболист от едно време, който бил адски дребен,корав и късоглед. Пускали го само на много важни срещи при кофти резултат. Преди съдията да успее да го изгони, пича изкарвал на носилка, двама-трима от противниковият отбор. В една книжка беше публикувано любимото му писмо от фен. - Здравей мили мой грознико ! Твърдо бях решил да те пречукам и дълго носих пистолет у себе си. В крайна сметка реших - Живей! Без теб Англия нямаше да стане шампион!Последно редактирано от Тихомир; 18-05-11, 19:11.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеСетих се за един английски футболист от едно време, който бил адски дребен,корав и късоглед. Пускали го само на много важни срещи при кофти резултат. Преди съдията да успее да го изгони, пича изкарвал на носилка, двама-трима от противниковият отбор. В една книжка беше публикувано любимото му писмо от фен. - Здравей мили мой грознико ! Твърдо бях решил да те пречукам и дълго носих пистолет у себе си. В крайна сметка реших - Живей! Без теб Англия нямаше да стане шампион!Един от най-бруталните футболисти за всички времена
А книгата, за която става въпрос е тази
Много добре написана, една от любимите ми книги. В момента я препрочитам за Н-ти път
Коментар
-
Нали всичко е бизнес в днешно време, та вземи сложи пред студиото си една по-хард, кръвожадна реклама... Татуиране на "порезни рани", шевове по шията, раменете, разрязана сънна артерия, сърцето- отвън... Англичаните нали са много извратени копелета... Вземи им парите!
Коментар
-
Мда. Имаше предложение над табелата на тату шопа да се сложи една по-малка с надпис - Работа с материали на клиента и от клиента. Историята : Около 12.00 по обяд, пристига много добре облечена жена на около 60-65 години и пита дали може да и се напише име на рамото.
- Може.
-А може ли да не е с вашите бои ?
- Ъъъ ко ? Вие си носите бои ?
- Амиииии не точно.
-А какво точно ? Леличката бърка в чанта Прада и вади малко найлоново пакетче в което има нящу като едър пясък.
-С това.
-А това какво е ? Дисперсионна боя ?
-А не, това е което остана от синът ми след като го кремираха.
-Жена ми, която до момента наблюдаваше всичко с усмивка, рязко скочи два метра на зад.
-Шегувате ли се?
-Не, искам да го разтворите с вода и да ми направите татуировка.
-Не може !
-Е как така, нали си плащам ?
-Имаме изисквания от ХЕИ и работим само със сертифицирани материали.
-Хайде сега, сякаш някой ще разбере.
-Абе жена, разкарай ми се от главата че взе да ми призлява.
-Как така ви призлява нали това ви е работата.
-Не работим с трупове !
-Това не труп, това е което остана от ...........
-НЕ !
-Ще ми я направите или ще разправям на всички, че тук работите с мръсни игли.
-Момент да си помисля. Бърза водка от бара срещу тату-шопа и се връщам при нервната и тропаща с крачета женица.
-Вие попитахте ли в болницата ?
-Ама там правят ли татуировки ?
-Не, но могат да ви направят ядрено-магнитен резонанс на главата.
Лудата помисли 2-3 секунди и ми изтряска такава чанта в главата, че за малко да и вкарам един прав но с подкрепата на жена ми и още една водка устоях на изкушението. Тръгна си с псувни и заплахи. Жена ми пък си тръгна тихо. Аз останах да се чеша по главата.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар