Здравейте! Реших да си взема някое скутерче да си бръмча лятото и да боря скъпите цени на бензина с него. Като цяло съм се насочил към закупуването на някое ново китайче, до 50сс. Разгледах няколко оферти-цените са приемливи като вървят с 1-2 години гаранция. Понеже от към моторетки съм пълен новобранец искам да попитам 2 или 4 такта да гледам, има ли нещо по специално на което да обърна внимание, някоя марка да препоръчате, а може и направо някой дилър?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Скутер. Помощ при избор
Свий
X
-
От: Скутер. Помощ при избор
колега понеже съм доста запознат със скутерите (с това съм се занимавал) КАТЕГОРИЧНО НЕ СИ КУПУВАЙ ЧИСТО НОВ СКУТЕР КИТАЙСКИ !!!!!!!!!!!!! от опит знам че издържат не повече от 500-600 км и са за основен ремонт ,идвали са при мен много хора с такива скутер с думите-неми признават гаранцията (или е изтекла) и искат 500 лева за ремонт ,можеш ли да го оправиш. само един скутер разглобих и като видях какви са вериги какво е чудо и се отказах. аз само yamaha признавам и само такова съм карал и няма проблеми.
П.П. сега имам едно скутерче 2003 година с водно охлаждане yamaha JogRR , супер нагласено варви много и харчи малко, ако имаш интерес пиши на лични или тука.Сузуки Витара 1.6 М.И. - R.I.P. 1995-2016
Мъжът е като хладилна чанта, ако го напълниш с бира, може да го носиш на всякъде.
Коментар
-
A някой има ли впечатления от скутерите на Пежо? Гледам имат много примамливи оферти. Като се поразрових по форумите пише, че са китайчета, но не съм сигурен това толкова ли е лошо. Все пак се разпространяват под марката и в дистрибуторската мрежа на Пежо.Танки грязи не боятся!
Коментар
-
Ако гониш икономия и го караш градско, търси Piaggio(пияджо, италянски)Аз карам Piaggio Ciao, дава ми разход 1,5-2 литра..Градско.. Кубатурата му е 49, и няколко кубика..(не помня точно).Автоматичен съединител, само че е с ремък, ръчен смукач.Резервоара събира около 2 литра и 200-300, с тях карам една седмица и 1-2 дена.В зависимост от карането..Но пък то се води мотопед..Хубавото е, че като ти свърши бензина, Цък на педалите и айде до бензиностанцията, няма да буташ..За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
Honda Dominator 650
088ЧЧ93979-->Борис
0878956Ч38-->Борис
Коментар
-
Аз не, че имам нещо против "табуретките с двигател", ама за 500-600 лева ще си купиш супер Симсонче и ще си свиркаш. Вярно поостаряла машинка, но са железни, а и дори да се повреди нещо за 100 лева ще му направиш основен ремонт
Коментар
-
Аз карам пежо v-clic 50cc 4т , сравнявал съм ги със скот и др. китайски, на външен вид са еднакви , но пежото върви повече от другите. Иначе повечето части са еднакви и не мога да разбера о0т къде идва тази разлика. Иначе съм много довол;ен от моторетката. Успех с избора. От мотористи съм чувал, че априлията е добър вариант цена / качествоЛАДА НИВА 1.7
Карана е само по асфалт, няма грам ръжда
Коментар
-
Имам Yamaha mint. Древна машинка, но пък е корава мамицата и. Е, иска си поддръжката като всяка машина, но иначе е желязна. На максимални обороти върви с 45, но оптималната скорост е някъде към 30. На мен ми е малко малка-едно такова дребно нещо под 110 кила човек, ама си ме вози бе да роптае. То повечето време го карат синовете на село, ама и аз се качвам понякога.
По-новите са Yamaha Jog-развитието на моята моторетка. Предполагам , че би трябвало да са по-икономични и по-бързи.
Взех я от Варна преди 3 години, тогава за 500 лева. Нещо такова трябва сега да са Jog. Та японското си е японско.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар