Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Защо Нивата мина,а Дефендера не?
Свий
X
-
От: Защо Нивата мина,а Дефендера не?
Този с Ленда има още доста да се учи как се кара черно пък било то и елементарен път. Гледай клипа пак и забележи нивата как захожда към препятствието с достатъчна скорост и равна газ като се стреми гумите да не влизат в коловоза. Шофьора на Английския сандък не направи нищо от това, напротив когато предната гума стъпи на бабуната му дръпна волана на дясно явно ръцете му са кашкавалени и така го вкара в коловоза и легна на корем.
Във всички ситуации винаги е най-важно зад кормилното устройство
Коментар
-
Наистина горкият Дифендер няма никаква вина в случая.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
Почвата е песъчлива, май...Нивата е просто по-тясна и по-лека, и мина по гърбицата между коловозите. Шофера на Дифендъра можеше да пробва с левите гуми в левия коловоз, по-плитък изглежда.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Освен "задкормилното устройство" и предния диф на Дефендера който се вижда на клипа долу вляво заора...сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш
Коментар
-
И височина, да не говорим пък за профила им.
Но основния проблем в случая е драйвъра. То и аз мога най-хубавия самолет да го забия в земята вместо да го приземя още от първия път, защото не знам как се прави."Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."
Коментар
-
Ей, ама хич нямате такт.... Как пък един не каза добра дума за Нивата....или сериозно си помислихте, че целта на темата е да разискваме качествата на двете машини....ето правилния отговор по темата: "Нивата мина защото е най-великата машина за тези цели (след УАЗ, може би) и само истинските мъже карат Нива". Пояснявам: ако темата е създадена от собственик на Дифендър (Патрул, Тойота.....), думата "Нива" се заменя със съответната марка. Така следва да се отнасят колегите помежду си - с уважение и с такт!
Към Rocco - не се засягай, аз карам Ланд Ровър, ти караш Нива. И двамата си обичаме колите! Ще се вадим от калта един друг, без значение кой е с по-добрата кола!
Поздрави!00359893488603
....нямам си вече LR...
Коментар
-
Колеги не съм пускал с цел да показвам "възможностите" на нивата,просто ми стана много интересно.Знам си я машината от към проходимост и от към здравина и прочие,не съм тръгнал да я сравнявам с която и да била друга марка.Нивата си нива,за мен тя е кола с характер.Двете машини по размери са горе доло едно,вече за килограми дефендера е по-тежък,но не там е въпроса.Както казвате възможно да е от шофьора,също така може ако дифендера беше минал пръв нивата да беше останала или изобщо да не може да се продължи напред.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rocco Преглед на мнение... вече за килограми дефендера е по-тежък,но не там е въпроса ...Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар