По МSАТ показват от 20,00 филма по Оруел "Фирмата". За кабеларката Фирма, Ферма - все едно...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
ФИРМА=ФЕРМА??
Свий
X
-
От: ФИРМА=ФЕРМА??
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеПо МSАТ показват от 20,00 филма по Оруел "Фирмата". За кабеларката Фирма, Ферма - все едно...
Аз чакам все още място в пощата ти, тукашната. Едно е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Симеон Преглед на мнениеПо МSАТ показват от 20,00 филма по Оруел "Фирмата". За кабеларката Фирма, Ферма - все едно...Човек първо е изобретил колелото а после премазаните животни !
Коментар
-
Както има филм "Фирмата", така има и филм "Фермата".Нормално е човека правил програмната схема да се обърка. А и филма "Фирмата" е на Сидни Полак, а не на Оруел. Така, че спокойно, няма никаква конспирация.Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Коментар
-
Да де, аз и досега се чудя на кого е "Под игото" - на Иван Вазов, или на Дако Даковски... И не, не е нормално пишещият програмата да се бърка така. Пък и онова на Оруел не е ли "Животинска ферма", егати ? (евентуално "Фермата на животните").Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар