Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Каране на джип за начинаещ с инструктор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Каране на джип за начинаещ с инструктор

Бе аз питам щото тя хубаво ще й дам да кара - проблем йок (пия ром) ама нали да знам маршрут да измисля и прочее.
    Пък и по една друга причина ми е интересно какво точно некарал човек разбира под офроуд.
    Скайпа ми го има в профила - драсни ще говорим.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Бе аз питам щото тя хубаво ще й дам да кара - проблем йок (пия ром) ама нали да знам маршрут да измисля и прочее.
      Пък и по една друга причина ми е интересно какво точно некарал човек разбира под офроуд.
      Скайпа ми го има в профила - драсни ще говорим.

Ти къде тръгна тоз маршрут да го мислиш като дори нямаш цял джип в момента ?!

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
        ....като дори нямаш цял джип в момента ?!
        стига бе да не са му го отрязали нали всички си имаме един "GP" (джип) по разговорно му с "общо предназначение"
        На него му "дреме..." или го "болИ.." или си слагаме нещо отгоре му, понякога си го "питаме..."
        Когато за каквото ни трябва
        Може и чужда мацка да прекара (т.е.извози) стига на не го хванат
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Владии, ся кажи че не си видял темата ми за патруля и те глобявам една кутия резенки и една голяма боза :Р
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А не е ли по-добре първо да пуснат снимка на мацката, да я видим, па после да се надпреварвате кой да я вози
            И още - мацката сама ли ще бъде, или ще доведе и някоя приятелка
            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Владии, ся кажи че не си видял темата ми за патруля и те глобявам една кутия резенки и една голяма боза :Р
              Те резанките са тук и те чакат, ама именно защото видях темата съ чудя на какво кУрмило ще съ учи
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Eй...услужливи хора бре!! Ама да дойде мацката с некое говедо,да ви диша у врато,докато я обучавате,па да ви видя тогава!

Гледам,Мишо,и той превоз предлага!

п.п Ако имате нужда от асистенция........да не би да затънете някъде,не за друго!
                088пет722пет99
                http://www.hydropompi.com/

Коментар

Първоначално публикуван от mxmanol Преглед на мнение
                  Румба....темата е за джип,не за витара.
                  Майтапа си е майтап, но ако момата наистина е 40 кила, бая зор ще види с Уазка. Ако е дребничка, търсете и Витарка или Терано, в краен случай Самурай. Ако може и да не са на стероиди или поне не много.
                  Казвам го от опит - жената е кинта и двайсе, това са машините, които пасват най-добре за "прохождане". За по-нататък вече е друго - апетита идва с карането
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                    Майтапа си е майтап, но ако момата наистина е 40 кила, бая зор ще види с Уазка. Ако е дребничка, търсете и Витарка или Терано, в краен случай Самурай. Ако може и да не са на стероиди или поне не много.
                    Казвам го от опит - жената е кинта и двайсе, това са машините, които пасват най-добре за "прохождане". За по-нататък вече е друго - апетита идва с карането

Колега моята жена се справя и с черокито и с тойота (пикап) , кумицата ми пък кара ТЛК 70 . Не виждам какво би затруднило карането при наличие на хидравлика и серво на спирачките , които липсват при УАЗ и стария самурай (поне тези 2 знам със сигурност , че нямат хидравлика , а някои и серво )

ПП майка ми на времето караше УАЗ 469 , а след това УАЗ 452 и е 150 см и 45 кила , ама това е имало това е карала неволята помага

Коментар

Разходка до в. Мургаш със Спортидж, брои ли се за офф с джип?

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
                        Колега моята жена се справя и с черокито и с тойота (пикап) , кумицата ми пък кара ТЛК 70 . Не виждам какво би затруднило карането при наличие на хидравлика и серво на спирачките , които липсват при УАЗ и стария самурай (поне тези 2 знам със сигурност , че нямат хидравлика , а някои и серво )

ПП майка ми на времето караше УАЗ 469 , а след това УАЗ 452 и е 150 см и 45 кила , ама това е имало това е карала неволята помага
                        Бе тя и моята жена вече не се стряска особено, въпреки, че е доста начинаеща шофьорка. Препоръката ми по-горе беше за сефте-офроуд. Хидравликата е едно на ръка, другото е възприемането на габарита. Лека кола по асфалта е едно, средно-голям камион на офроуд е друго.
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Всички бързат да предлагат , ама някой няма ли да попита за кой град и околия се отнася въпросният "подарък"
                          Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
                          И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
                          вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...

Коментар

Горе пише - може и не в София. Значи главно в София. Ама все едно де, темичката с 80% вероятност е кьорфишек.

Коментар

Първоначално публикуван от mohera Преглед на мнение
                              Всички бързат да предлагат , ама някой няма ли да попита за кой град и околия се отнася въпросният "подарък"
                              Пише че може и да не е София, каквото и да значи.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                                А не е ли по-добре първо да пуснат снимка на мацката, да я видим, па после да се надпреварвате кой да я вози
                                И още - мацката сама ли ще бъде, или ще доведе и някоя приятелка
                                Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                                Пише че може и да не е София, каквото и да значи.
                                Аз само ги събрах, на Мишо му е мерак, не вярвам да има някоя кака против да покара и из Париж...
                                Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X