Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Обявиха конкурс "Най-гореща фенка на Бойко Борисов"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Обявиха конкурс "Най-гореща фенка на Бойко Борисов"

Столичен пиано бар съвместно с пиар агенция организират конкурс "Най-гореща фенка на Бойко Борисов".
    Кастингът за набиране на желаещи стартира от днес в социалната мрежа Facebook. Организаторите уточняват, че няма никакви ограничения за възраст, височина и килограми.
    Няма какво да се лъжем, премиерът Борисов събира симпатиите на много представителки на нежния пол. Самият той не хаби похвали за българските жени, като заявява, че те са работливи и прилежни в работата си.
    Ентусиазираните участнички трябва да демонстрират творчески умения, като подготвят изпълнение на песен, танц или стихче в негова чест.
    Финалът на конкурса ще е на 12 май. Тогава кандидатките ще трябва да покажат и познания, тъй като журито ще ги препитва за факти от личния и политическия живот на Борисов.
    Победителката, която ще бъде първата официално титулувана "най-гореща фенка на Бойко Борисов" ще получи награда в размер на 500 лв. и лична среща с премиера.
    От тук >> http://www.bnews.bg/article-26893

Трагедията е пълна.

От: Обявиха конкурс "Най-гореща фенка на Бойко Борисов"

Много ме кефи следното: "първата официално титулувана". Значи ще има и последващи такива. Ами ако не е вече премиер... А коя е неофициалната титулувана кой ще ни я каже? Или и тук ще играем с връзки...
    Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
    Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

От: Обявиха конкурс "Най-гореща фенка на Бойко Борисов"

Ми да...По-дъртите стихчетата за Вожда Димитров сигурно още ги помнят...какво странно?
      Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X