Обява

Свий
Няма добавени обяви.

По вкусно е с ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• По вкусно е с ...

Вчера по някое време тока взе, че спря. Ей така, прас и няма. Впоследствие се оказа гръмнала жица (буквално) в таблото на ЕВН, ама това беше после. Помотах се малко, видях, че няма да го бъде скоро, и както ми беше писнало от всичко, натоварх жената на колата и хайде на ранчото.

Времето навън гнусно, вали дъжд и подухва един подъл северен ветрец, обаче пред камината - бива. няколк онацепени сухи коренища и две полумокри мишета правят чудеса. Жената скълца някаква салатка набързо, аз нанизах разни благи неща на шишчета, намериха се малко бири. И странно, но някак изведнъж спря да ми пука и за спрелия ток у дома и за всичката останала лудница на цивилизацията.

По едно време жената се подхилква и вика:
    - Интересно... мръвките са без фикс "Малки тайни", разправят, че с Кока-Кола било по-вкусно, пък ние будалите - с бира, климатик няма, телевизия нама, интернет няма, телефони няма ... чак се чудя що е такъв кеф ...

Ха де? Сигурно защото телевизора не е пускан от как свърши Дакар.
    Обаче се замислих. То е ясно, че всеки търси начин да си продава продукта, дори и нещо фундаментално безполезно, като Кока-колата, но все си мисля, че да тръгнеш тук, в България, да убеждаваш някого, че пържолата е по-вкусна с кока-кола ... а нема нужда, а? Честно казано, ако не беше свършило виното, и бирата нямаше да погледна, но да мезя мръвки с кола, без някой да ми е опрял пищов на челото - не го разбирам.
    Интересно, дали някой все пак се вързва на това? Звучи ми, като да се прибереш след работа, да си накълцаш една табиетлийска салатка с всички екстри и ... да си сипеш швепс

За вас не знам, аз отивам да видя какво мирише толкова вкусно долу...
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

От: По вкусно е с ...

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
    Интересно, дали някой все пак се вързва на това? Звучи ми, като да се прибереш след работа, да си накълцаш една табиетлийска салатка с всички екстри и ... да си сипеш швепс
    Аз. Пържолка, салатка и... фанта. Не мога да ям без да пия нещо, пък не може все бира.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

След като се харчат сума пари,да убеждават народа,че е по-вкусно с...,това изпира без накисване....,купи си супер дупер телефон с интернет и незнам кво си...,явно някой се връзва.Преполагам,има достатъчно много консуматори,дето търчат да купуват всяка от показаните им по кабеларката стоки...
      Един приятел вика-"На л@йно да напишат промоция и жена ми ще го купи".Има достатъчно такъв добитък.
      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Всяко ядене си върви е пиенето-пържена цаца и картофки-......,свинска пържолка-.......,торта-......Попълнете празните места-бира,вино,швепс.Трябва да има хигиена на пиенето.Впрочен познавам един дето с всичко пие ракия...е няма да изкара много.
        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Кока-колата и праховете иди-дойди, все пак са продъкти които нито са ментета, нито вредят.
          Чудя се на акъла на тези които купуват космодискове и наколенки... Такива реклами трябва да се забранят според мен, както и лихварството. Като видя реклама на една известна лихварска фирма-винаги я късам. И днес смачках на топка едно плакатче сложено в нашия блок...

Тефчо, спокойствието извън цивилизацията е благословено, но жалко, че рядко го изпитваме.
          Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Кока-колата и праховете иди-дойди, все пак са продъкти които нито са ментета, нито вредят.
            Чудя се на акъла на тези които купуват космодискове и наколенки... Такива реклами трябва да се забранят според мен, както и лихварството. Като видя реклама на една известна лихварска фирма-винаги я късам. И днес смачках на топка едно плакатче сложено в нашия блок...

Тефчо, спокойствието извън цивилизацията е благословено, но жалко, че рядко го изпитваме.
            Че какво и е полезно на колата:захарта ли,кофеина ли,СО2 ли,препоръчваната температура за пиене ли.Сещам се за поне 5 заболявания ,които пряко причинява.
            МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Никоя от изброените дотук съставки не е вредна. Колкото и да си мислят хората, че е...
              Но да не зачекваме тази тема, настоящата е за съвсем друго.
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз пък не се сещам кое от Кока Колата и праховете, не е менте. Особено праховете са много "полезни". Купища колоранти, консерванти, емулсии, подобрители на вкуса, изкуствени есенции....
                Е 111, Е 113, Е, незнам си кое...
                Много се дразня например, на "овкусените" меса из магазините. Абе, вие ми го дайте прясно месото, а пък аз знам как да си го овкуся. Освен това, всеки си има вкус. Прикриват гадния вкус на развалени меса. Нямам думи! Ядем боклуци!
                Иначе,благородно завиждам на колегата, за приятните мигове.
                И аз все по-често започвам да правя такива забежки.
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                  Никоя от изброените дотук съставки не е вредна. Колкото и да си мислят хората, че е...
                  Но да не зачекваме тази тема, настоящата е за съвсем друго.
                  Диабет и хипертония в ранна детска и училищна възраст,нарушени хранителни навици(злоупотреба на лесно усвояеми захари),гастрити,язви,ентроколити,диспепсии от употреба на газирани напитки пак за ученици.Пък за баналната гнойна ангина няма да казвам.Това работя и те съветвам да ми се довериш.Когато ти дойде дете на 12 години със 180/100 кръвно налягане и ти каже че изпило предния ден 4 литра кола без да хапне нещо и се чудиш какво да правиш,тогава от пиедестала на детска учителка с маниер ала Стефан пиши нещо по някоя тема.

Коментар

...
                    Крайно време е администрацията на форума да вземе сериозни мерки спрямо такива дразнители, пишещи за шишчета и прочие по никое време, и да ги наказва с цялата строгост на закона!
                    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                      Диабет и хипертония в ранна детска и училищна възраст,нарушени хранителни навици(злоупотреба на лесно усвояеми захари),гастрити,язви,ентроколити,диспепсии от употреба на газирани напитки пак за ученици.Пък за баналната гнойна ангина няма да казвам.Това работя и те съветвам да ми се довериш.Когато ти дойде дете на 12 години със 180/100 кръвно налягане и ти каже че изпило предния ден 4 литра кола без да хапне нещо и се чудиш какво да правиш,тогава от пиедестала на детска учителка с маниер ала Стефан пиши нещо по някоя тема.
                      Има хора умрели от препиване с... вода. И к'во? Да я заклеймим като вредна?

Интересно тогава аз как съм още жив. И още повече - като видя на нещо да пише "осладител нам къф си", бягам далече. Нито е по-вкусен (обикновено остава гаден вкъс в устата после), нито е по-малко вреден. А точно в класическата кола има естествена захар.

Всяко нещо, с което се злоупотребява, е вредно. А хипертониите, затлъстяването и прочие са резултат най-вече от липсата на движение. Същия, изпил 4 литра кола без да хапне нищо, ако се занимаваше с някакъв спорт, просто нямаше да може да свърши такава глупост.

А дали конкретното е изпило 4 литра кола, или няколко RedBull-а, е съвсем друг въпрос. Там, където се храня на обяд, е пълно с ученици. Буквално се наливат с такива гадости, че и в комбинация с алкохол.

Тъй че, отново истината е по средата. Не трябва да сме крайни. А конкретно CocaCola-та и Fanta-та, в класическия им вид (не "light"), е от малкото останали газирани напитки, дето въобще стават за пиене. Всичко друго е наблъскано единствено с E-та, Nutrasweet-и и прочие боклуци. Всеки път като опитам, съжалявам.
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        пък не може все бира.
                        Що. Я питай "Стария".....
                        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                        -----------------------------------------------
                        Питието определя съзнанието....
                        -----------------------------------------------
                        0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                          Крайно време е администрацията на форума да вземе сериозни мерки спрямо такива дразнители, пишещи за шишчета и прочие по никое време, и да ги наказва с цялата строгост на закона!
                          Вчера по някое време тока взе, че спря. Ей така, прас и няма. Впоследствие се оказа гръмнала жица (буквално) в таблото на ЕВН, ама това беше после. Помотах се малко, видях, че няма да го бъде скоро, и както ми беше писнало от всичко, натоварх жената на колата и хайде на ранчото.

Времето навън гнусно, вали дъжд и подухва един подъл северен ветрец, обаче пред камината - бива. няколк онацепени сухи коренища и две полумокри мишета правят чудеса. Жената скълца някаква салатка набързо, аз нанизах разни благи неща на шишчета, намериха се малко бири. И странно, но някак изведнъж спря да ми пука и за спрелия ток у дома и за всичката останала лудница на цивилизацията.

По едно време жената се подхилква и вика:
                          - Интересно... мръвките са без фикс "Малки тайни", разправят, че с Кока-Кола било по-вкусно, пък ние будалите - с бира, климатик няма, телевизия нама, интернет няма, телефони няма ... чак се чудя що е такъв кеф ...

Ха де? Сигурно защото телевизора не е пускан от как свърши Дакар.
                          Обаче се замислих. То е ясно, че всеки търси начин да си продава продукта, дори и нещо фундаментално безполезно, като Кока-колата, но все си мисля, че да тръгнеш тук, в България, да убеждаваш някого, че пържолата е по-вкусна с кока-кола ... а нема нужда, а? Честно казано, ако не беше свършило виното, и бирата нямаше да погледна, но да мезя мръвки с кола, без някой да ми е опрял пищов на челото - не го разбирам.

За вас не знам, аз отивам да видя какво мирише толкова вкусно долу...
                          Абе Тефчо, ти знаеш ли, че утре съм в Стара Загора?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Абе Тефчо, ти знаеш ли, че утре съм в Стара Загора?
                            И тебе не те е срам!

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение

Хъм, странно. Га бех малък можех да живея само на швепс. Буквално се подувах от пиене на швепс. Грейпфрут предимно, ама то квото имаше на магазина, това купуваха нашите. И никога (да чукам на дърво) не съм имал проблем със здравето.

Хванах язва, ама то беше студентски години, мноо кво ли не, нередовно хранене и за капак като бонус хванах амеби веднъж ама тва друга тема, дип бях на другия край на света )))

ПП А бирата къде я продават у наше село нали знаете, че е конска пикня, оцветители, спирт и консерванти?
                              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X