Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Облъчени стоки от чужбина!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Облъчени стоки от чужбина!

Мани, че е била плоска, ами е била и неподвижна...бая време.
    заблуда:мн. заблуди, ж. Погрешна представа или мнение, схващане за нещо или някого.
    Кога умишлено, кога честна грешка, кога грешки на разстежа...

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
      Мани, че е била плоска, ами е била и неподвижна...бая време.
      Никой не усложнява самоцелно работещи модели. Като е потрябвало - Галилей я е завъртял, та си се върти и до днес.

И колкото и да ми цитираш речника, плоската земя не е заблуда - тя и сега е плоска и неподвижна, примерно за целите на архитектурата.

Коментар

Каквито и оправдания да измислиш...заблуди са си.
        Този спор не е конструктивен. Зачиствай и кой от къде е...

Коментар

Радвайте се че има озонова дупка. Значи атмосферата още е кислородна, а планетата още има магнитно поле.
          Нищо в оня гама-контрол не е чак такова, иначе нямаше да имат персонал. За спокойствие - мога да организирам разговор с хората, които правят тая апаратура.

Коментар

Ясене, знам за проблемите по отношение на храненето на Ники, но мисля, че Жулиета по принцип си е вманиачена по еко и био, не само заради адаша. Та затова писах това което писах...

Иначе при нужда от специални храни(с или без дадени съставки)-няма никакво място за спор, там няма мърдане.
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Ясене, знам за проблемите по отношение на храненето на Ники, но мисля, че Жулиета по принцип си е вманиачена по еко и био, не само заради адаша. Та затова писах това което писах...

Иначе при нужда от специални храни(с или без дадени съставки)-няма никакво място за спор, там няма мърдане.
              Искренно се смях Коле, не съм вманиачена споко, редовно хапвам спържа от кварталния магазин, всичко ям, нямам намерение да живея 200 години, съвсем не, дори мисля, че и 33 са ми достатъчни, но това е друга тема.
              Корена на темата за Био производството, която преди половин година подхванах във форума с темата за Органичния начин на живот беше, че мамка му много болни деца се раждат и все повече и онко болните са много повече и ме боли за това, като човек. Явно ти свързваш представата си за мен с тази тема.
              Че нещо не е както трябва е видно, човешкия организъм ще привикне към съвременната храна, но според мен ще му трябват 100 години, а не както се случи в последните 10 години бум на как да я нарека "Отровна храна"!
              Ники не трябва да яде специална храна, детето има проблем с изхвърлянето на някой отровни за организма елементи от периодичната таблица, които би трябвало да изхвърля с потта и урината, но аз мисля се спрявам успешно!
              П.П. Поздрави за всички! Толкова го обичам този форум, по скоро се пристрастявам към него и участниците му, от Пич по Пич. Не е четка към никой! TRUE!
              Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
              Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Първоначално публикуван от Жулиета Преглед на мнение
                Че нещо не е както трябва е видно, човешкия организъм ще привикне към съвременната храна, но според мен ще му трябват 100 години, а не както се случи в последните 10 години бум на как да я нарека "Отровна храна"!
                Там е работата че съвсем не сме сигурни че проблема е в храната. Според мен е в начина ни на живот въобще. Със сигурност и храната дава свойта дан, но и постоянното напрежение дали ще си върнеш заема, дали ще се справиш с работата, дали няма да ти окрадат апартамента докато си на море, дали няма да се разболееш, че с тия цени на здравеопазването навсякъде...

За мен стреса е главния виновник за много от проблемите ми. И лично ми го е споменавал човек, който се е преборил с рака, че в неговия случай бедата е дошла именно когато е имало дълъг период на много тичане, рискове, и т.н., иначе казано - стрес, съчетан с болни амбиции.

Опитват се да ни наложат някакъв си измислен западен начин на живот - да живеем, за да работим. Еми не може това да е правилното. За мен работата и парите, получени от нея, са просто средство, а не цел. Живота е на първо място. И за това го правя - за да имам свободата извън работа да правя неща, дето ми доставят удоволствие, на мен и на близките ми хора. А днешния начин на живот ни е докарал до там, че за съжаление за много хора работата е въпрос на оцеляване, вместо просто средство за нормално съществуване.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Именно за стреса говорех в по-предния ми пост. Много хора не го признават за фактор, но си е такъв.

А аз уж го знам, а нивото ми на стрес е доста високо. Постоянно съм под напрежение заради земеделието, работата, семейството... Само като изляза с витарата на разходка се отпускам и забравям за проблемите. Мисля само за поредната локва или екстремче

Но пък не виждам с нещо да ми се е отрзаил стреса, освен на килограми...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                    ...освен на килограми...
                    Килограмите, приятелю, са си от хапването.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Ако беше само от хапването, аз да съм колкото трима Кольовци.

Коментар

Най лесно е да се каже, че простата сметка-влезли калории в организма минус изразходените за това което си свършил трябва да е нула за да не се дебелеее.

Но май е по-вярно твърдението, че голямо значение има и конкретния организъм. Познавам хора които се хранят добре(по-добре от мен), и пак са си с нормални килограми. А такива нещастници като мен даже и да се стремят да намалят поеманата енергия-не им се получава.
                        Разход на енергия имам добър-работя физическа работа, навъртам поне по километър из цеха на ден, вечер съм като пребит.. И пак съм 110 кила... Е, напоследък съм дал "свободно" на всякакви мераци за отслабване, просто аз винаги съм си бил закръглен, кога повече, кога по-малко... А и бирата си е доволно калорично питие, а я нямам за нищо...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          Ако беше само от хапването, аз да съм колкото трима Кольовци.
                          E, и от "джинса", естествено. Аз ей сега за седмица смъкнах едни 3 кила, само спестяваки си двете "мури" за десерт на обяд. За съжаление по принуда, но ще дойде ден когато пак ще си ги хапвам с кеф.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Спанакът е една истинска, честна грешка. По-късно е поправена.
                            Поправена е, ама последиците се точат до ден днешен (поне у нас) - като се почне от детската градина, мине се през училището и се стигне даже до някои висши училища. За различните медии пък да не говорим... Късам за което, макар че предупреждавам своевременно.

Коментар

Към "папкащите": Има тема "Хранителни режими за намаляване на теглото."
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Един живот се живее, хапвайте, пийвайте, не му мислете за килограмите, стига да не ви пречат, най-важно е да се чувстваме добре в собствената се кожа!
                                И по малко алкохолец - за здраве, по мъничко!
                                И повече смях и разходки на открито!
                                Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
                                Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X