Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колеги внимавайте (какво ми се случи днес)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Колеги внимавайте (какво ми се случи днес)

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
    Чета и се учудвам . До сега си мислех че съм единствения , на който са се опитвали " да му крадат гумите" ...
    Не си единствения. На мене таман четири пъти се "опитват да ми крадат гуми", в резултат на което на 3 пъти гоня колело било по горските поляни, било по асфалта (беше минала около километър проклетата) ...
    А един път, след дълго бъхтене на блокажи в дълбок сняг, установих, че джантата се държи само на 1 гайка, а 3 липсват изобщо.

В два от случаите "крадецът" бяха гайки с неподходящ за джантите конус, а другите 2 се случиха след посещение в сервиз. Като втория път уж лично си бях дозатягал гайките и бях готов да се закълна, че съм ги стегнал добре.

Затова не е лошо човек да е малко параноичен и от време на време да проверява какво е положението. И изобщо не са необходими тръби по метър. Достатъчно е да се затегнат като хората с кръстачката.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Ако за смяната на секторната кутия е по-лесно да махнеш колелото, то по всяка вероятност при слагането му обратно просто са забравили да го притегнат добре, след пускането на земята.
      Преди доста години бяха забравили да допритегнат единия спирачен маркуч на Москвича ми/отпред там са 4 бр./ и ми изпуснаха спирачките - за щастие вечерта пред къщи при следващото палене.
      Проверяване му е майката!

П.П.Как си намери гайките?!
      Последно редактирано от mitkochanev; 29-03-11, 20:36. Причина: П.П.
      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
      ... turn on your A/С !

Коментар

Абе който не е препатил не му се вярва ,ама и на мен ми се случи същото.Най-напред ми нарязаха и четирете гуми с по три дупки от нож.После както си карах се чу едно тракане от пред ,закарах я на сервиз при едни приятели ,звънят ми след половин час и ми казват готов си питам ги кво ви дължа а те , ми за осем затегнати гайки нищо......
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
          Ако за смяната на секторната кутия е по-лесно да махнеш колелото, то по всяка вероятност при слагането му обратно просто са забравили да го притегнат добре, след пускането на земята.
          Преди доста години бяха забравили да допритегнат единия спирачен маркуч на Москвича ми/отпред там са 4 бр./ и ми изпуснаха спирачките - за щастие вечерта пред къщи при следващото палене.
          Проверяване му е майката!

П.П.Как си намери гайките?!
          Гумата е махана и слагана, но аз сам съм я правил и съм сигурен, че стегнах гумата (обикновено проверявам по няколко пъти). А гайките... ми бяха си там - 20 метра преди колата почти на купчинка.
          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

При мен веднъж се ухлаби фланеца,и ефекта беше същия....
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

18-20кг са достатъчни за стягане... никакви тръби колеги.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X