Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Трик за изпускане на въздух от турбото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Трик за изпускане на въздух от турбото

Здравейте.. Имам passat 3ка и ми се случи да ми изпуска от една траба въздух която е от турбото. Като се вклучи турбото и изпуска излишния въздух става все едно на големите камиони са спирачките- направи фучи.. Това много ме кефеше защото на всяка скорост изхвърляше въздуха. Обаче е лошо след като тръгнеш да изпреварваш защото постоянно духа . Двигателя на пасата ми е 1.9 тди. И сега въпроса ми е може ли да се направи на Киа Соренто 2.5 cdri? и каде му е турбото и има ли такова нещо като изпискане на излишния въздух от турбото (нагнетения) защото съм чувал се слага едно клапанче на тая тръбичка и се получава ефекта като изпускане на въздух от големи камиони? Благодаря

От: Трик за изпускане на въздух от турбото

За псотоянното ипускане си виж нагнетателния клапан да не е дал фира. Мился, че се намираше на всумкателните колектори.

Коментар

Първоначално публикуван от killyou Преглед на мнение
      За псотоянното ипускане си виж нагнетателния клапан да не е дал фира. Мился, че се намираше на всумкателните колектори.
      човече.. колата ми е на 2 години няма нищо развалено.. питам каде е (ако има) тръба за изпускане на излишния нагнетен въздух от турбото..?

Коментар

Нали постовете на "зайците" минавали през модератор...
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от EPku Преглед на мнение
          .. питам каде е (ако има) тръба за изпускане на излишния нагнетен въздух от турбото..?
          Имам свирка за тая тръба, направо става като локомотив, не като камион
          Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Отивам да си правя Сепуко.

Коментар

Първоначално публикуван от stargazer Преглед на мнение
              Имам свирка за тая тръба, направо става като локомотив, не като камион
              Евалла
              LZ1AIV

Коментар

Бахти, за това не се бях сетил....
                Пичове, аз ли не схващам правилно въпроса, или някой тук наистина иска да си остави прее@е уейстгейта заради звуковия ефект??
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                  ... или някой тук наистина иска да си остави прее@е уейстгейта заради звуковия ефект??
                  Правилно схващаш.
                  0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

1-вааа брррррррррррръмммммммммммм ............. цццццццсссссссст............2-ра бръмммммм...............цццццццццссссстт............. . Остава и някой готин кланксон да монтираш и мож да ходиш във форума на голфаджиите
                    Майтапа настрана пич оправи си Голфа/Пасата като за начало нетрябра тая "тръбичка" да "пссстка" или е някакъв тунинг това ?
                    Лудак

Коментар

е точно това искам да се получи.. дето след всяка скорост "цсссска" някои знае ли как да го направя? чувал съм, че има едно като пискунче дето се слага на тая тръба изпускаща въздух от нагнетения в турбото..

Коментар

Монтирай си дроселова клапа и блоу-офф и готово...

Коментар

Аз имам клаксон дет кат го натиснеш и почва да нарежда предавки до 14 000 оборота

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                            Монтирай си дроселова клапа и блоу-офф и готово...
                            На дизело? Поради что? Освен да е фьешън, де.
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                              На дизело? Поради что? Освен да е фьешън, де.
                              Ми...доколкото разбрах,той,човека,това иска.Да съска...А по неговата система ,дето се е случила на Пасат-ора,първо ще прецака турбото от невъзможните обороти в които ще влезе,а след това и мотора от преобогатявнето.Затова му писах да си сложи дросел и блоу-офф.Дросела трябва да се върже механично към педала,примерно с жило,но да отваря по-рано.Ама пък си мисля, че при "пипване" ще "рипва"...ама...как беше:"от студ умрИ,но гъзар бъдИ"...
                              Последно редактирано от ninja_1; 29-03-11, 22:42.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X