Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вино и бонбони от Мобилен оператор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вино и бонбони от Мобилен оператор

Доста се пишеше по медиите около проблемите на един от мобилните ни оператори. И сега до колкото знам имат някакви проблеми със системата, но не съм се интересувал защото не ме засяга т.к. основно ползвам друг оператор. Но жена ми има карта и към тях.
    Преди няколо месеца забеляза надписване на сметката с 1,20 (един лев и 20 ст.) Ако бях аз, хич нямаше да го забележа ама при нея няма лабаво. Отиде подаде жалба не само че и възстановиха стинките, ами и отпуснаха в картата 30 лв. безплатни импулси за компенсация. Беше доста изненадана от този жест, но аз го отдадох на това, че жалбата и е била съпроводена с подобаващ скандал, за който тя отрече.
    Днес обаче бе още по-изненадана след като по куриер получи бутилка вино и кутия бонбони от оператора придружени с благодарствено писмо като лоялен клиент.
    Та така.
    Между другото виното хич не е лошо.
    Наздраве
    О899 2б2 1З2

От: Вино и бонбони от Мобилен оператор

Не е изолиран случай. След поредния скандал, аз получих комплект ароматни свещички)) Сигурно са решили, че ми трябва ароматерапия за нервите. Също така опростиха цялата сметка по фактурата, която обжалвах. Явно си дават сметка, че имат проблеми и се стремят, доколкото могат, да си запазват клиентите.

Коментар

Охоооо, утре отивам и аз.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

А на мен след като ми преподписаха договора против волята ми тъй като бях изтървал с 5 дни едномесечния срок за предизвестие за прекратяване на договора и не ми прочели молбата навреме за опростяване на закъснението ми, ми намалиха таксата от 4,90 лв. на 1,30 лв. на месец с ДДС.
        Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
        Телефон - в профила!

Коментар

При положение, че въпросният мобилен оператор (предполагам червен на цвят) губи по 200 клиенти на ден минимум само в района на Варна, крайно време е да се замисли. Мен например окончателно ме е загубил като клиент. Смяната на "клиентската платформа" струва на абонатите му много време, нерви и средства. Зеления оператор е в пъти по-коректен.

Коментар

Първоначално публикуван от Knight Templar Преглед на мнение
            При положение, че въпросният мобилен оператор (предполагам червен на цвят) губи по 200 клиенти на ден минимум само в района на Варна, крайно време е да се замисли. Мен например окончателно ме е загубил като клиент. Смяната на "клиентската платформа" струва на абонатите му много време, нерви и средства. Зеления оператор е в пъти по-коректен.
            Тук съм съгласен на 100%. Най-малкото е, че обслужването в техни магазини е много по-зле от другия.
            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
            Телефон - в профила!

Коментар

Вино и бонбонки и аз получих, без да съм имал ходения и разправии. Явно са подели някаква кампания.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Късметлии , декември`2010 ги хванах да ми надписват сметките с по 3лв за Водафон лайв, който не са го изкарали напрая на фактурата . След като го платих уж ми пуснаха кредитно , но вече 4-ти път не мога да го взема от офис. Отговора е : "В системата е кредитното, виждаме го , но днес от сутринта нещо компютрите не са ни наред" . Типично.

Коментар

Абе вие сте много скромни! Какво е това надписване на сметки с по лев-два-пет....Да ви пратя ли моите фактури?!
                  Наистина кажете Глобул и Виваком по-добре ли са? Че с тия червените оправия няма... Пенке, на тебе щом са ти пратили свещички за ароматерапия за нервите, мене може направо на спа..
                  Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
                  A2 (+)

Коментар

Цвети, ще си оправят билинга и всичко ще си дойде на мястото. А другите два оператора скоро няма да помислят да си сменят билинг системите след, като видяха, че хич не е лесно и безболезнено
                    Георги Танев (0+)
                    Land Rover Discovery 1 300 TDi
                    Land Rover Club Bulgaria
                    0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Може пък и на някой от кухите лейки в "минижменто" да е светнало, че не сме безпросветно стадо. След 100 разправии си спрях телефона и поне за България няма да повторя грешката да подпиша договор. Към който и да е оператор. Всъщност - честта майка юнашка изисква да спомена, че не съм ги хващал да ме надписват. Просто така съм решил, и въртелите и циганиите са в техен минус. Арогантното държание, надминаващо и това на телефонните терористи (визирам тия дето лъжат бабите, че сина ударил дете)... тая арогантност май им носи повече загуби!
                      Сетиха се, че издънката е при тях! Що един не се обърка да пише по-малко? Как все грешки за наша сметка?
                      Не бонбонки, ами ...<самоцензурирано>!
                      Всъщност, темата е много хубава!
                      Някой ако се чуди що съм бесен...
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...=116315&page=2
                      На народеца май взе да му писва от монополисти, нещо се обръща в момента! Гледате новини.
                      Последно редактирано от Rabin; 29-03-11, 09:21.

Коментар

Първоначално публикуван от cveti Преглед на мнение
                        Какво е това надписване на сметки с по лев-два-пет....
                        1 000 000 абоната х 2 лв. = 2 000 000 л. от въздуха

...кажете Глобул и Виваком по-добре ли са...
                        Определено
                        "Глобул" са в някакъв "стенд бай" (да не кажа "слип") режим, а "Вива" (управлявана некадърно) се развиват на метода проба-грешка, много е скъп...но поне се развиват

...Че с тия червените оправия няма...
                        Първоначално публикуван от Жоро Танев Преглед на мнение
                        .... ще си оправят билинга и всичко ще си дойде на мястото.....
                        С "оправяне", "билинг" и "сметки" ми идват на ум много игри на думи но ако си оправят всички сметки, "червените" ще излезнат на такова червено, че просто нямам думи
                        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Дядо те отдавна са на червено ......
                          Георги Танев (0+)
                          Land Rover Discovery 1 300 TDi
                          Land Rover Club Bulgaria
                          0887 930 238, 0878 797 768

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X