Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Яко чеверме
Свий
X
-
От: Яко чеверме
Много ми хареса механизма за въртене на шиша
Поздрави и Наздраве!Със себе си съм имал повече проблеми,
отколкото с всеки друг човек. Нямам по голям враг от самия себе си!!!!!!
Да изградим Параклис: www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=113508
-
От всичкото необходимо за това чеверме, нямам само агне и трактор.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеОт всичкото необходимо за това чеверме, нямам само агне и трактор..
Коментар
-
Първоначално публикуван от weezy Преглед на мнениеА на мен ми трябва само агне и.....ей, сам няма да мога да го изям.
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
Питието определя съзнанието....
0887770735
Коментар
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеПишеш Л.С. и ние идваме. За това е форума, да си помагаме.
Коментар
-
КЪДЕ Е АГНЕТО?
КЪДЕ Е АГНЕТО?
КЪДЕ Е...
Идва гергьовден, нещо да се организираме в центъра на България? Агне ще се намери, трактор няма да трябва, ще го опечем в трап, или на пещ. Само да има навити...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеКЪДЕ Е АГНЕТО?
КЪДЕ Е АГНЕТО?
КЪДЕ Е...
Идва гергьовден, нещо да се организираме в центъра на България? Агне ще се намери, трактор няма да трябва, ще го опечем в трап, или на пещ. Само да има навити...Със себе си съм имал повече проблеми,
Коментар
-
Ту убу, ма си ми далече. Иначе много обичам Родопите, и при възможност ще ти дойда.
То за гергьовден се канеха да се сбират при стрария у Вакарел, не знам докъде са я докарали.
При теб е по-добре, ама пуста криза...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТу убу, ма си ми далече. Иначе много обичам Родопите, и при възможност ще ти дойда.
То за гергьовден се канеха да се сбират при стрария у Вакарел, не знам докъде са я докарали.
При теб е по-добре, ама пуста криза...
Киро идва 2-3пъти миналата година-кажи му много поздрави от Наско от Пашалийца като го видиш.Със себе си съм имал повече проблеми,
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАааа, не аз съм далеч. Тук съм си. Ти си далеч
Пък Киро не се спира, та не се учудвам, че ти е бил на гости... Що мечки е наснимал в Родопите...Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар