Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Маршрут София - Русе?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Маршрут София - Русе?

Здравейте, ще пътувам до Русе, но никога преди не съм ходил натам. Може ли да ми кажете, кой път е по-добър? И като настилка, и като натоварване? Дали през Плевен, добър ли е пътят? Или през малко по-дългия, но вероятно по-поддържан път до Търново - и от там към Русе? Благодаря!
    Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

От: Маршрут София - Русе?

Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнение
    Здравейте, ще пътувам до Русе, но никога преди не съм ходил натам. Може ли да ми кажете, кой път е по-добър? И като настилка, и като натоварване? Дали през Плевен, добър ли е пътят? Или през малко по-дългия, но вероятно по-поддържан път до Търново - и от там към Русе? Благодаря!
    Обикновенно пътувам през Плевен.Пътя е съвсем приличен.
    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

До скоро имаше някакви ремонти близо до Търново, не знам дали са пуснали пътя от към София.
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Минах през Плевен - Бяла, пътят беше великолепен! Добре поддържан и не натоварен. Единствено в самия Плевен имаше няколко километра трагични настилки, адски зле, но може би има обходен път, който е по-добре, аз реших да мина за малко през града.
        Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X