Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Протест 13.03.2011г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Протест 13.03.2011г.

Колеги ще подкрепите ли протеста за високите цени на горивата???
    http://protest2011.weebly.com/ Мисля че вече е време да престанем да си мълчим!!!!!

От: Протест 13.03.2011г.

Преди два дена и аз пуснах същата тема ,но не разбрах на кой модератар му попрече и я изтри.Но както и да е-надявам се твоята да остане.
    И аз мисля , че е време да престанем да мълчим и да се спотайваме всеки в своята черупка.
    0897девет7996две

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...67#post1471367
      Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
      Към изтритите:
      докато не спазите правилата за организиране на каквото и да било през този Форум, нищо няма да организирате тук.

И да си повторя въпроса от началото на темата, която е от преди 2 години: срещу какво протестирате?
      И понеже са минали 2 години от предишния протест, я кажете той какво постигна?
      Според модераторите протестите са безсмислено нещо. Извода : Преклонена главица сабля не я сече. Съжалявам, но няма какво да допълня. Продължавам просто да си чета, понеже мнението ми е различно от общоприетото, т.е. просто няма значение.

Коментар

Първоначално публикуван от Knight Templar Преглед на мнение
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...67#post1471367

Според модераторите протестите са безсмислено нещо. Извода : Преклонена главица сабля не я сече. Съжалявам, но няма какво да допълня.
        В глава неспособна да чете - обяснение не може да влезе. Съжалявам, но няма какво да допълня.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Прочетох мнението на Ясен и това ваше мнение http://www.offroad-bulgaria.com/show...40#post1469340
          Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
          Евросъюза аз лично го знам къде НЕ Е: НЕ дежури пред гърненцето на питащите с руло тоалетна хартия и нежна приказка на уста, и НЕ го брига за тоалетните им проблеми.

Да питам друго - къде е табелката "Раздел за овчи вопли без глава и без опашка" тук ? И колко още мислите ще се допуска тази анархия в един от най-сериозните раздели във форума ?!? Някъде тук да виси случайно табелка "Ревалня", "Целодневна Детска Градина" или "Дядо Мраз слуша" ?
          и най-малкото не съм съгласен с тях. Имам ли право да не се съглася или? Доколкото знам и априлското възстание от 1876г. не е освободило България от турско робство, което означава, че е било безсмислено. Според мен хората имат право да протестират срещу олигофренското управление. Или пак греша. Изобщо имам ли право на мнение, различаващо се от официалноприетото?

Коментар

Протест в неделя

Здравейтет

не знам къде точно трябва да задам този въпрос бих искал ада попитам колегите от Варна ще участват ли утре в протеста против покачване на горивата

Коментар

Потвърждение на горното ми твърдение - за да се коментира нещо трябва на първо време коментиращият да може да чете. И определено е единственият лек. Комбинацията от страдалчески и месиански синдром в случая обяснява много неща, но остава противопоказна.
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

От: Протест в неделя

Аз-ДА, надявам се да има резултат, ако желаеш може да се чуем утре около обед0887941416 Трифон. Събирането е на паркинга(полигона) на трета буна, след Шел към Златните-вдясно, но сигурно ще сме доста и ще слезем към буната, оттам към Лукойл на магистрала Хемус(посока Шумен), дано полицията не се прави на много строга

Коментар

От: Протест в неделя

Привет, за колко часа е обевен протеста?
                  ... информацията влиза в главата му и отчаяно търси мозъка ...

Коментар

Нещо няма отговори на конкретния въпрос по темата (освен автора и следващия пост), а пак изместване в друга посока :O
                    На кратко - смятам да подкрепя протеста с лично участие.

Коментар

Има тема за протест срещу цените на горивата. Няма смисъл всеки ден да има нова тема за това. Относно цената на горивата не си мислете, че някой ще намали акциза. Границите на акциза са определени от ЕС и ние сме на долната граница.... Единственото разумно предложение, което чух е ДДС-то върху горивата на да се направи плаващо пак с определена долна граница...
                      LZ1RED

Коментар

Гледах подготовката на протеста. Няма шанс да стане търкал. Много овчи организатори.
                        Аз ходя само на такива дето има шанс.....
                        Няма да го посетя. Може би след 10 месеца.
                        Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                          Потвърждение на горното ми твърдение - за да се коментира нещо трябва на първо време коментиращият да може да чете. И определено е единственият лек. Комбинацията от страдалчески и месиански синдром в случая обяснява много неща, но остава противопоказна.
                          Ела работи тука и зареждай с тази заплата и тогава приказвай.
                          Mitsubishi Delica 4x4 / Renault Clio III

Коментар

Даже подочувам, че протестът е нещо като PR акция на любимия ни премиер.
                            Да не стане така, че протестиращите да намерят пълно разбиране от страна на ББ и да му ръкопляскат, накрая .

Защото ще им обещае, че ще издърпа ушите на ЛОШИТЕ - разбирай Вальо Златев.
                            Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ако пожарната се появи, освиркването е гарантирано!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X