Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КЪДЕ Е СЕГА ЕВРОСЪЮЗА?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• КЪДЕ Е СЕГА ЕВРОСЪЮЗА?

Не той си е тук ,но мълчи удобно ,тихо ,кротко не е добре да даваш акъл на хората с кранчето.Иначе знае всичко за живота наш,за това какво и от кого да си купим,какво да не произвеждаме или ако го имаме как и за колко да го продадем.
    Добре!Но когато големия брат монополист ,когото явно и живо не го интередруса мнението на никой най-малко на вездесъщият и "мощен" съюз определя и диктува цената на петрола ,той трае ли трае.
    И ще мълчи инак ще има кран на газта и съюза кляка не ами се моли и върти, а с него и ние.И както каза едно време Droba о какви работи има още да видим и ще ги видим.
    Честито на протестиращите! Да живее ЛукСССР!
    Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

От: КЪДЕ Е СЕГА ЕВРОСЪЮЗА?

Ааааааа добро утро, някои са разбрали, че тоя дето има ресурси е някой, а ползвателя им дето плаща с някакви пари, а не със стока духа супата.
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Повечето в този форум помнят как срещу домати и тютюн получавахме нефт, химически заводи, АЕЦ, заводи, мостове, оръжие .......................................
      Както казваше Георги Марков /същият от историята с чадъра/- Русия два пъти ни освободи, първия път ние злоупотребихме със свободата. Не доживя да, види че и втори път злоупотребихме със дадената ни свобода. Като имам предвид спиралата и цикличнотта в новата ни и най-нова история, се питам дали не е дошло време пак да ни освободи. Като това стане пак ще има бензин за 1 български лъв, или една рубла, незнам.
      Приятен ден.

Коментар

Ще се разплача.
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Че то си си е за плаканЙе !!!
          Тази земя, по която тъпча сега,
          тази земя, която пролетен вятър пробужда,
          тази земя – не е моя земя,
          тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Има един виц даже май в темата за вицовете го има:
            Измислили американците компютър дето да предсказва бъдещето дали го на Обама и той попитал.
            -Ще води ли америка трета световна война?
            -Ще води отговорил компютъра
            -Ще я има ли Америка след войната?
            -Ще я има.
            -А колко ще струва една кока кола, вече развеселен попитал президента.
            - Една рубла отгоровил компютъра

п.п. Може и йена и то без да има война
            088455338две
            "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
            Джамбазов 2010г..

Коментар

Докато Парите бяха Мярка за нещо смислено (като например продукт, свършена работа...) нямаше проблем. Благодарени на Щатите те вече не значат много, а ще значат скоро и Още по-малко така, че тези с Ресурсите (и Достатачна Армия да си ги ОПАЗЯТ), ще Диктуват положението!
              Както е казал "Поета" Ще става МНОГО ПО-ЗЛЕ преди да започне да се оправя (като последното Не е задължително).

А по темата - Какво Общо има Евросъюза с цената на Бензина - при Европеиците той е Доста по-скъп от колкото у нас???

Коментар

Първоначално публикуван от symphony Преглед на мнение
                Повечето в този форум помнят как срещу домати и тютюн получавахме нефт, химически заводи, АЕЦ, заводи, мостове, оръжие ...
                А някой питал ли е тези, дето ни даваха нефт на безценица, за да можем да го ре-експортираме по международни цени, дали биха искали да продължава тази практика?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Някои мнения по темата, будят не само смях, ами и ме карат за сетен път с неприязън да се сещам за прословутия израз, че "сме малък и изключително прост народ".
                  Виж цените на горивата са проблем, който засяга всички ни. Аз поне за себе си, намалих драстично пътуванията, ползвайки велосипед до работата и обратно, включително и при температури под -10. Признавам, че обичам трудностите . А и как инак да се подготвим за това, което ни очаква. Верно, че шафьорчетата ме гледат като извънземен, но това не ме интересува! Автомобил ползвам само ако има много(над 20кг) багаж или пътувам надалеч. След като германци, холандци, австрийци и прочие доста по-напреднали нации от нас го правят, защо да не го правя и аз. Вероятно и китайците ще преоткрият колелото, но трябва да мине още малко време(разбирай да се учетвори или одесетвори цената). С голямо удоволствие отстъпвам ежедневната си доза гориво, на някой който гъза му се е сраснал със седалката на автомобила. Мъчи ме калта по хасфалтираните ни градски улици, и безбройните напреко направени "археологически" разкопки, върху миналогодишния положен хасвалт. Но както се казва - няма пълно щастие!
                  Ето така, месечните ми разходи за гориво намаляха, въпреки че цената на горивата търчи нагоре.
                  Следващата стъпка, вероятно ще е да махна колата въобще, стига да има кой да я купи. Няма данъци, няма винетки, поддръжка, притеснения при всяко шофиране и най-важното - среден пръст на държавата за всеки некупен литър гориво!
                  Другия член от семейството(детето) ползва обществен транспорт и ходи пеш. Е лятото ползва и неговия велосипед понякога. Все пак трябва да го подготвя да живее в общество с добре уреден обществен транспорт и повсеместни велоалеи.
                  Така правя аз, а вие какво ще изберете си е ваша работа!
                  А, щях да забравя! Не разбрах какво общо има ЕС? Видя се вече, че с нашия бардак няма сила дето да се справи на тоя свят ! При това без армии, без войни и прочие остарели метОди.
                  Да живее България!
                  Приятен ден!
                  ВѢРНОСТЬ И ПОСТОЯНСТВО

Коментар

Първоначално публикуван от D-MAX Преглед на мнение
                    Някои мнения по темата, будят не само смях, ами и ме карат за сетен път с неприязън да се сещам за прословутия израз, че "сме малък и изключително прост народ".
                    Виж цените на горивата са проблем, който засяга всички ни. Аз поне за себе си, намалих драстично пътуванията, ползвайки велосипед до работата и обратно, включително и при температури под -10. Признавам, че обичам трудностите . А и как инак да се подготвим за това, което ни очаква. Верно, че шафьорчетата ме гледат като извънземен, но това не ме интересува! Автомобил ползвам само ако има много(над 20кг) багаж или пътувам надалеч. След като германци, холандци, австрийци и прочие доста по-напреднали нации от нас го правят, защо да не го правя и аз. Вероятно и китайците ще преоткрият колелото, но трябва да мине още малко време(разбирай да се учетвори или одесетвори цената). С голямо удоволствие отстъпвам ежедневната си доза гориво, на някой който гъза му се е сраснал със седалката на автомобила. Мъчи ме калта по хасфалтираните ни градски улици, и безбройните напреко направени "археологически" разкопки, върху миналогодишния положен хасвалт. Но както се казва - няма пълно щастие!
                    Ето така, месечните ми разходи за гориво намаляха, въпреки че цената на горивата търчи нагоре.
                    Следващата стъпка, вероятно ще е да махна колата въобще, стига да има кой да я купи. Няма данъци, няма винетки, поддръжка, притеснения при всяко шофиране и най-важното - среден пръст на държавата за всеки некупен литър гориво!
                    Другия член от семейството(детето) ползва обществен транспорт и ходи пеш. Е лятото ползва и неговия велосипед понякога. Все пак трябва да го подготвя да живее в общество с добре уреден обществен транспорт и повсеместни велоалеи.
                    Така правя аз, а вие какво ще изберете си е ваша работа!
                    А, щях да забравя! Не разбрах какво общо има ЕС? Видя се вече, че с нашия бардак няма сила дето да се справи на тоя свят ! При това без армии, без войни и прочие остарели метОди.
                    Да живее България!
                    Приятен ден!

Оправи ми Деня, да знаеш
                    Ти Надълго и на широко преразказа кратката приказка - "човек знае две и двеста"
                    Завиждам ти на позитивизма - ето това качество ни е направило доминираш вид - Гъвкавостта да се нагаждаме според обстоятелствата - далеч по-силни видове са изчезнали, защото не са успяли да се приспособят.
                    И в този дух и аз пуснах моята Прекрасна Кола за Продан (с Кървави сълзи на очи), колелото ми е в гаража и детето си има, ще тренираме повечко, че съм започнал да затлъстявам

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                      А някой питал ли е тези, дето ни даваха нефт на безценица, за да можем да го ре-експортираме по международни цени, дали биха искали да продължава тази практика?
                      Реекспорта ставаше с голи приказки от рода на - вечна слава на КПСС, Да живее българо-съветската дружба и така нататъка. Но каквото било било, Маша вече не е курва.
                      Всъщност предишният ми пост беше шега примесен с ирония. Да малък и беден народ сме и съдбините ни зависят от други.

Коментар

Май доста хора са преоткрили истината в колелетата. Едни такива гъвкави нагаждачи гепиха моето от общата тераса .

пп а тогава как се ядосах .

Коментар

Е, айде ся. Хората с кранчето. И хората без кранчето. И ние, другите. Абе, хора, студената война свърши. Сега всеки зависи от всеки. Руснаците от китайците, те от тибетците, те пък от.......абе все от някой. Взаимното противопоставяне не води до нищо. И политиците го разбраха. Сега никой не плаши другия с това, всеки мисли като бизнесмен.

Коментар

Евросъюза аз лично го знам къде НЕ Е: НЕ дежури пред гърненцето на питащите с руло тоалетна хартия и нежна приказка на уста, и НЕ го брига за тоалетните им проблеми.

Да питам друго - къде е табелката "Раздел за овчи вопли без глава и без опашка" тук ? И колко още мислите ще се допуска тази анархия в един от най-сериозните раздели във форума ?!? Някъде тук да виси случайно табелка "Ревалня", "Целодневна Детска Градина" или "Дядо Мраз слуша" ?
                            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Щом ни слагате (пишещите тук) под знаменател" овчи" незнам какво си.Интересно, Вие за какъв освен Супер Модератор се определяте!
                              Благодаря от името на всички "овчи". Ние не Сме от вашето стадо!
                              Никога нема да мине модата на сръбската музика,сливовата ракия и пъстръвата.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X