Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Старци "Разбойници" заловени след зрелищна акция в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Старци "Разбойници" заловени след зрелищна акция в София

Трима пенсионери са заловени с 1500 таблетки екстази и 10 ампули с Осмий...!!! Единия оказал съпротива и баретите му сменили фейса..?!!! Абе аз ли откачам или тази държава взе тотално да отива по дяволите..?!!

http://dnes.dir.bg/news/operatzia-gd...-8159949?nt=10

От: Старци "Разбойници" заловени след зрелищна акция в София

Ми, при тия пенсии......
    Ще отворя очите на баща ми и майка ми, с кво да се занимават.
    Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
    -----------------------------------------------
    Питието определя съзнанието....
    0887770735

Коментар

Пенсионери (на 55-60г) ? Олеле ?
      Ама щом са пенсионери - ЗНАЧИ СА НЕВИННИ !!!

Таблетките са били за лично ползване, ампулите - за втвърдяване на стари кокали ?
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        ампулите - за втвърдяване на стари кокали ?
        На тия години си трябва втвърдяване на некои работи. Така, че гласувам-невинни.
        Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
        Питието определя съзнанието....
        0887770735

Коментар

Бесни Страшни Пенсии.
          Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
          Dacia Duster 4WD

Коментар

Абе Гоблин, не казвам, че са невинни..!! Просто в мрежата на всяка баба в супермаркета вече ще ми се привиждат контейнери с Уран или Плутоний..!!! Екстазитата как да е - имаме си родно производство, ама като прочетох, че от този Осмий се добивали само по 80 кг. годишно в цял свят, а в тези дърти нинджи имало 10 ампули, направо оглупях..?!!!

Коментар

На тази възраст (55-60), пенсионери. Като едното нищо може да са "бивши от службите". Значи наши хора, но понякога се случва и "късо" та гърмят бушони.
              Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Ех, старост-нерадост... Да гепят "юнаците" само с осмий... поне да беше деветий. Ама какво да правят хората, ако с това са им платили за години вярна служба? (напр. на мой познат му платили с лопати от титан, много са леки и удобни за сечене на камъни).
                пп А хапчетата сигурно са ги взели за лична употреба, за купона след сделката.
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Впрягаш се за нищо:

- 55-60 годишни още не са пенсии
                  - Нагледал съм се на достолепни пенсионери измамници още преди 10ти ноември. Хич не липсваха, въртяха яки измами примерно с включване в ЖСК по времето когато се чакаше по 15 години за панелка и си играеха с надеждите на хората далеч по-сериозно от Тошко Колев в Опасен Чар. Въобще не ми идва отвътре автоматично да свързвам възрастен човек с честност.

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
                    На тия години си трябва втвърдяване на некои работи...
                    Не се доверявайте твърде на това мнение. Ако се случите с "безопасен" пенсионер, първо му проверете чорапите - да не са зелени... (от стар виц).
                    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Всеки престъпник в един момент остарява ако не е гръмнат навреме. Престъпника в общият случай си остава такъв до смърта си. Какво те учудва че има пенсионери престъпници. Като бях на 15 си мислих че "дъртаците" на по 30+ вече не им става и си мислят само за бира, ама като станах на 30 се оказа, че не е много вярно. Живот и здрав да стана на 60, кой знае какво ще е тогава.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Незнам за таблетките, какви са, но килограма на осмия е 14-15 млн. USD за кило.
                        Изполва се във военната промишленост и за увеличаване на мощността на ракети бомби и т.н.
                        В случая тяблетките са като тик так всравнение с осмий
                        Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                        Dacia Duster 4WD

Коментар

Абе не знам за онези песове, дето ги въртяха дали се изложихме пред чужденците, ама с този осмий - с оглед на международната обстановка направо се оср*хме.....!!!

Коментар

Хайде хайде. Като отмине рекламата ще се окаже че е бил медицински и че е в някакви микроскопични количества.

Коментар

Медицински или сладкарски, все тая. Срещу 10 малки ампули осмий ще получат по една голяма четвъртитий .
                              О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X