Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Колко струва поддръжката на този форум?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Колко струва поддръжката на този форум?

Темата е абсолютно добронамерена и ако не бъде изхвърлена, като бебе заедно с мръсната вода от коритото, мисля че може да е дори полезна..

Прави ми впечатление, че тук се налива много ресурс! От поддържащите форума..

Най-вече ресурс от време, който всъщност е най-ценният!

Убеден съм, че няма кешови потоци за това, но все пак всяка загубена минута е пари!

Отделно има вероятно и някакви режийни за поддръжка и дано рекламните банери да ги покриват..

С една дума - явно има трайна идея за събиране на полезна за всички информация, без комерсиална цел..

П.С. Абе ще го кажа направо - Венци, вие спите ли или с едното око от 7 години гледате екрана?!
    Вярвай ми, не бих искал да съм на твое място!

От: Колко струва поддържката на този форум?

Да бе, няма парични потоци...
    А заплатите на модераторите откъде да дойдат?
    А на супермодераторите? Техните са още по-големи.
    А за превод отвъд океана май и таксите са големшки...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

От: Колко струва поддържката на този форум?

Това е една от причините за темата!

Много хора /като теб/ се бъзикат с тази тема и говорят за "заплати"!

Никога не съм се ровил в кухнята на модераторите, но съм убеден че такова понятие няма!
      Има единственно "престиж" и "доверие", което явно удовлетворява участниците в контрола...

П.С. Не виждам заплата, която би ме накарала денонощно да следя, дали някой плюе в кладенеца?!

Коментар

От: Колко струва поддръжката на този форум?

Разбира се, че се шегувам.
        Модераторството освен негативи не знам да носи нещо друго. За модератора. И всичко се прави доброволно. За да се поддържа нивото на форума.

А относно разходи и приходи Венцислав Петров беше писал някъде:
        "Така както никой не ме пита колко струва финансовата издръжка на форума, така и аз няма да деля с никого евентуалната печалба ако някога има такава"
        Или нещо подобно.

А дали всички модератори не са се наговорили да казват, че не вземат заплати, а ние будалите да им вярваме
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Нашата е лесна!

Прибираме се вечер, пребити от сметки, дефицити, НАП и инспекциии по труда или инспекции на хранопровода, влизаме във форума, научаваме нещо ново, виждаме как изглеждат нещата през очите на другия..

Обикновенно в този процес си сипваме по едно, две, три.. Някой се дърви, друг му отговаря и ето ти порой от простотии, които за нула време може да принизят това място до клоака!

Тези хора, които ни нервират, дразнят и са "модерасти" се харчат постоянно , за да има някакво ниво!

Днес ще пия едно вино за тяхно здраве и добре, че не съм на тяхно място!

Защото после си лягам и ще влезна тук, когато ми скимне, а те ще трябва да се събудят утре сутринта с проблем..

Перманентен проблем, характерен за всеки жив организъм!

Коментар

Вальо ти преди време не беше ли модератор?
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Бях, но много бързо разбрах, че не ставам за това!

Модератора винаги трябва да е обективен, а за мен това е все едно да ме "скуют кандалами"!

Т.е. "окови"!

Коментар

Незнам колко струва и чесно не ме интересува, но със сигурност носи ползи а те са си за хората създали сайта, както и всичко останало свързано с него. Еи ако ви останат повече от финикийските знаци и се чудите какво да ги правите просто ми се обадете +359 555 555 555 харча бързо

Коментар

И в крайна сметка каква е целта? Не съм сигурен, че темата е забелязана и добре, че си е на мястото.
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Не знам колко струва, но колкото и да струва - си заслужава.
                    Попаднах тук случайно, следвайки един линк за добавките в дизеловото гориво.
                    Регистриран съм на още няколко места, ровичкам и в други, но такъв форум друг не съм видял. Тук има всичко от което се нуждае един мъж. Знаете, че малките момчета никога не порастват, само си сменят играчките. Компетентни, добронамерени и стойностни участници. Различни гледни точки, море от информация по всички въпроси. А Volk постоянно пуска теми които ме навеждат на мисълта, че прави поръчкови социологически проучвания
                    От известно време мислех да напиша горното, но не намирах "книгата за похвали и оплаквания".
                    Ако модератора прецени, че не му е тук мястото...той си знае
                    сто: Тук нормално си подаваме топката като на тренировка и гледаме да не се контузим. Понеже сме от един отбор.
                    dembito: Хардуера можеш да го ритнеш, а софтуера само да го напсуваш

Коментар

Първоначално публикуван от Чичо Преглед на мнение
                      А Volk постоянно пуска теми които ме навеждат на мисълта, че прави поръчкови социологически проучвания
                      Остави го ти Volk!! На него му плащат,за да пуска теми!! Тя тази тема затова е тук,да разбере какви са приходите,че нещо му малеят процентите!!!
                      Последно редактирано от Goblin; 05-03-11, 01:43.
                      088пет722пет99
                      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Пак типична българска черта-да гледаме в чуждото канче.Не Ви ли харесва форума,не е ли интелигентен,не се ли изтриват незабавно простотиите,научаваме ли нови неща наготово.На мен това ми стига.Не ме интересуват подробности.Дори ако ми искат членски внос ще плащам...предпочитам тук да го дам ,отколкото на Бългаския лекарски съюз(който нищо не направил за мен).
                        МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

Както някъде бях споменал,за мен този портал възпроизвежда в максимална степен представата ми за древния Български Саракт."Демокрация" тук,е недолюбвана дума и понятие,и това ми е достатъчно.
                          Съкровена тайна издавам,но в темата за 7-те милиона не споменах,че с удоволствие бих дал много пари за развитието и утвърждаването на нашия форум...

Чувствам го като роден дом!

Коментар

Ще го кажа направо..

Получих точна информация, колко струва това удоволствие и наистина съм зашеметен!

Разбира се, няма да спомена цифри, защото не съм упълномощен за това, но става въпрос за нещо от сорта на малко производственно предприятие!

Трябва да си много странен човек да инвестираш в такова нещо!
                            Никога не бих го направил, защото точната дума не е "инвестиция", защото това няма начин да върне и 10 % от направените разходи /тия неща ги разбираме/, а явно е някаква версия на дарителско мероприятие!

Впечатляващо господа!

За мен сте пълни Дон Кихотовци, дано не прозвучи обидно!

Приемете моите поздравления и уважение!

П.С. Никога не бих оставил толкова артериална кръв да се източва в пясъка, хеле във време когато едвам оцеляваме всички!

П.С. Да не тръгне някой да спори!
                            Това е положението - хората наливат сериозни пари, те си знаят защо...
                            Ние ползваме..
                            Последно редактирано от Volk; 05-03-11, 18:44.

Коментар

Е, ти ако знаеш точната цифра, кажи ми я и на мен. Аз за съжаление не я знам, даже и порядъка не знам... Прекалено много хора тук, влагат много време, знания и труд, които поне аз не се наемам да оценявам, но ми се виждат много, много в пари... ако въобще могат да се купят, нещо в което никак не съм убеден...

Колкото до пряката издръжка на консумативите, не бъди толкова черноглед. Традиционните медии, навсякъде по света са на доизживяване... тук още не е така, но ще стане, бъди сигурен. Никой не може да плува дълго срещу течението, колкото и да му се иска... Е, надявам се разбира се, това да стане преди да се наложи да теглим шалтера... Засега, единственото което можеш да правиш като помощ, е да кликаш върху банера... дано рекламодателите почнат да осъзнават, че е много по-смислено да влагат стотинки в интернет реклама, отколкото милиони в излъчвания, с по-малък ефект...

А колко струва порталът, всеки да си направи сметката сам и за него... Ако му е с нещо полезен значи струва... ако пък е на много хора полезен още повече...
                              VPetrov.photography

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X