Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво ще направя със 7 000 000 от джакпота...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Какво ще направя със 7 000 000 от джакпота...

Провокиран от темата на Дан 7 -чето "ИСКАМ" и преследван от тази мисъл в последните дни и седмици,искам да знам вашето мнение,колеги.В светлината на последните "новини" че късметлията е :убит,избягал,скрит и т.н. ви питам,а вие на негово място,какво бихте сторили?
    Тази вечер съм претоварен с емоции,аз ЗНАМ какво ще сторя,но кажете първо вие,съседи от моят град ОФРОУД,БЪЛГАРИЯ.

Може темата да е в коша но съм сериозен във въпроса си.Като инфаркт!

От: Какво ще направя със 7 000 000 от джакпота...

Най важното никой да не разбере че съм спечелил,после една година спотайване /може и в чужбина ако трябва и с пари на заем/без да пипам сумата.И после много обмислени ходове!!!
    Jeep Cherokee (XJ) 4L gsm:0888888801

Коментар

съседе...

Добре си го казал това, дори много добре..

На кой му се е случило това..

Кой се е похвалил..

Аз лично не мога да отговоря, защото не знам, а не знам, защото не играя в тотото..

Пък, дай Боже, ако някой съсед е спечелил, да се похвали ...

Коментар

Първоначално публикуван от iceking Преглед на мнение
        Най важното никой да не разбере че съм спечелил,после една година спотайване /може и в чужбина ако трябва и с пари на заем/без да пипам сумата.И после много обмислени ходове!!!
        Нямаш шанс да скриеш, че си спечелил. С всички последствия. Все пак живеем в България. Единственото разумно решение, според мен де, е мангите в кредитна карта и въз в чужбина. Теглене, преводи в друга банка и смяна на държавта. Това със все семейството. Едва тогава идва времето на мисленето и обмислените ходове.
        За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
          съседе...

Добре си го казал това, дори много добре..

На кой му се е случило това..

Кой се е похвалил..

Аз лично не мога да отговоря, защото не знам, а не знам, защото не играя в тотото..

Пък, дай Боже, ако някой съсед е спечелил, да се похвали ...
          Един от Кубрат,съседе.На него се било случило.За него викат,разни из Нета и из книжните издания,че бил НАМкво си.
          И аз ще се радвам да се случи на някой от съседите.
          Ма най-ми е интересно,ако бехме ние с тебе,кво аджеба щехме да сторим?!

допълнение и ПП-колега Вени,цитирам те за собствени нужди.
          Твоят текст е уникален-може да се чете по два начина.Поздравявам те!
          Последно редактирано от Мещера; 01-03-11, 22:30.

Коментар

Аз също не играя тото,и не вярвам някой изобщо да печели такива суми.Само казвам теоретично как бих постъпил.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
              Нямаш шанс да скриеш, че си спечелил. С всички последствия. Все пак живеем в България. Единственото разумно решение, според мен де, е мангите в кредитна карта и въз в чужбина. Теглене, преводи в друга банка и смяна на държавта. Това със все семейството. Едва тогава идва времето на мисленето и обмислените ходове.
              Всъщност си прав това е по разумния ход.Но самолетни билети ,визи ако трябва и др.подробности всичко това преди да си обявил че печелиш,абе багажа и децата на летището и тогава в тото пункта

Коментар

Абе тя темата май ще се припокрие с темата на Дани7..

Хм, от едно друго IP ще пиша май, в сметката на форума ще има някоя парица, в сметката на ДДУИ с.Михалци - тащ ще има повече от една парица...- там по друга линия си имам ангажимент..

Всъщност - не знам - вероятно ще подредя живота на близките ми хора, ще искам да съм сигурен в правилната обезпеченост на децата..

Ще си купя къща - с гараж - където да си правя, това, което не съм правил през времето, когато се боря за ежедневието..
                с подемник, с инструмент, с СО, с всичко

с детска стая, в която ще си играя със синчето - с аутобан с 4 писти...

Детинско
                неизживяно детство..

Или на самолета - и на друг континент - далечен - и пак същото.. на топло...

Знам ли..

Това никога няма да ме постигне, така че мечтите в тая насока са само мечти.

Дай Боже, някому да са реалности!

Коментар

Ще ги изям и изпия! Егати и глътката...
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от iceking Преглед на мнение
                    А защо е цялата тази криеница ?

Коментар

Точно по тази тема имаше филм на БТВ, ще ви разочаровам но всички тото милионери са свършили зле.В рамките на година, две всичко е свършило по един или друг начин и след това са разорени тотално.

http://www.btv.bg/shows/btv-reporter...lionerite.html
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Статистиката в Румъния показва, че има едно изключение.
                        От всичко 9 проверени и свършили в болница или в лудница има един който не си е променил начина на живот. Ама хич. Просто човека си е бил милионер и преди това.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо. О888 557Ч7Ч
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от PACH - Иван Тодоров Преглед на мнение
                          Точно по тази тема имаше филм на БТВ, ще ви разочаровам но всички тото милионери са свършили зле.В рамките на година, две всичко е свършило по един или друг начин и след това са разорени тотално.
                          Това просто не е верно. Верно е, че има такива (познавам лично двама, като единия си взе парите в брой и отиде с тях в местния вестник да го снимат за първа страница ) но повечето са се справили добре със живота (и такъв познавам).
                          Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...

Коментар

Първоначално публикуван от weezy Преглед на мнение
                            А защо е цялата тази криеница ?
                            Ето,тука е разковничето!
                            Някакви,"мутри с джипове",тръгнали да обикалят Кубрат и да търсят "виновника"...
                            Бе,море сопа неогладена...
                            Първо,веднага вечерта се обаждам в полицията и искам за един месец охрана на жилището и семейството си-давам сто хиляди.
                            Второ,пускам из целия интернет,че аз съм спечелил джакпота!Свиквам пресконференция.всички медии!
                            Защо ли?По две причини-защото нашенеца просто е любопитен да ВИДИ кой аджеба е тоя късметлия, и за да спра попълзновенията на разни "мутри" да упражнят приятелски натиск върху ми,с цел да им дам фиша.Който се крие,винаги създава предпоставки да го намерят...Частна охранителна фирма за една година напред-още 100-200 хиляди.
                            Фонд от 1 милион за завършване обучението до висше образование на умни,но бедни деца.Това ще се разрастне и ще се включат още спонсори.
                            Има още,но предпочитам ,ако спечеля ,да го кажа.
                            И накрая,всичко,споменато от другите колеги.

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
                              Ето,тука е разковничето!
                              Някакви,"мутри с джипове",тръгнали да обикалят Кубрат и да търсят "виновника"...
                              Бе,море сопа неогладена...

Няма да се крия,ама не се падат на мен-дали защото не играя тото !?
                              А пък полицията ,изобщо ги няма в списъка ми на тия дето ще давам -от къв зор .
                              Ония "страшните" мутри ги няма вече,няма страшно,за сегашните тия пари май не представляват интерес .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X