Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Слон в Перник...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Слон в Перник...

... мечтая си аз. Но ето какво е възможно на места, където има слонове:

http://fishki.net/print.php?id=84245

От: Слон в Перник...

Мечтите са безплатни хаха.

Коментар

Аз мисля че слона нема да вирее дълго у Перник , че барне некой лачен голф и от там като излезе некой с винкел .... И после природозащитниците ше скочат , че не е хуманно . Щот пред винкело сичкие сме равни пред голфо сички са бавни

Коментар

И ше се почне въргал от Квартало, та до къде Коняво, сигурно.
        А после децата ще плачат, щото в учебника по история ще има за слонско-голфската война, а тя е била 50 годишна, и трябва да се помнят много дати и други работи.

Коментар

Оказа се че дори и животните не харесват Фолксваген....
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Rado__ Преглед на мнение
            Аз мисля че слона нема да вирее дълго у Перник , че барне некой лачен голф и от там като излезе некой с винкел ...
            Винкел вързан на възел, виждал ли си? Аз да, познай къде точно в зоопарка.

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
            Оказа се че дори и животните не харесват Фолксваген....
            Неестествена работа, и аз това разправям.

Коментар

Тука аз виждам по-значими еволюционни резултати.
              Зверове да се трепат помежду си - откак свят светува. А тука вече животно се бие с тенекиено прасе, и даже не смея да напиша всички изводи, до които стигнах. Остави, че природата е започнала да разпознава голфовете като вредни хищници. Ами утре някой морално разпасан, или пил до сутринта с джиперите носорог, като вземе да се съеши с нещо такова, ...
              А бе, дай да не говорим, че ...
              Апокалипсиса верно идва.

Коментар

От "Паркинги и гаражи" са проявили интерес да заменят паяците със слонове

Коментар

В Перник няма как да има сУонове. Там има само Уачени гоУфове, пиУе със зеУе и автобуси, извозващи ги до града, където работят. Перник е най-голямото голф-игрище в света, понеже всички карат гоУф и всички са играчи.

Коментар

Копеуе, верно ме издразни!
                    Преди поувин час се записах на курс по суонове при ени индианци от Даскауово! Че се бориме, редим ти!
                    Яс ли нема да те бегам със суоно бе, ае не ми се мотай!

Коментар

Само нема се пУашиш, копеУе.СкакаУеееееееееец.

Коментар

Първоначално публикуван от Knight Templar Преглед на мнение
                        В Перник няма как да има сУонове. Там има само Уачени гоУфове, пиУе със зеУе и автобуси, извозващи ги до града, където работят. Перник е най-голямото голф-игрище в света, понеже всички карат гоУф и всички са играчи.
                        То и Лидъл нема щото местнио като пита дека е Уидъл и никой не мое разбере. К@р тате еФтину

Коментар

Е па от му е на пернишкийо змей УидъУ....он си му не требе, има си сичко. И Уауета за 8 март за жената, и Уинко за детето, и Уовна пушка за тъщата. ОУе.

Коментар

Май требе некой ора да ги пращаме у Пернишкио университет да понаучат граовски

Не се излагайте така както го шпрехате говорят на едно друго место пак близо до София но не е Перник града голема
                            К мирной жизни не пригоден.
                            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X