Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Искам

А от кого да си го поискам това, което искам?
    Иска ми се да нямам какво да си поискам...

Коментар

Аз искам, да сме живи и здрави и малко повече оптимисти.
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Искам къщичка с градинка! Искам да сея китки и зеленчуци, да вия баници и да въртя всякви манджи. Да слагам маса со салата и ракия и да си я пия с любим мъж! В събота и неделя - на джипката и на екскурзии. Може и пеша! Искам приятели в двора на барбекю. ....брех...май много искам. Искам, ако имам много пари да ги подаря четвъртината на някой в голяма нужда, другите на щерката, останалото - да пътешествам!

Коментар

Искам да участвам в мисии на далечни и гадни места, но където ще съм полезна на хората. Искам много пътешествия, искам да обиколя целия свят. За космоса...още се чудя дали искам.

Коментар

Искам да ми е чисто,
            искам да няма бездомни кучета по улуците,
            Искам да няма ц.....ни,
            искам да няма дупки по улиците,
            искам да не се притеснявам, че някъде ще ме измамят,оберат,пребият, убият или мен или някой мой близък,
            Искам да живея в нормално държава!
            Смятам че не искам много.
            Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
            Dacia Duster 4WD

Коментар

Всички имаме по нещо важно, и по нещо достатъчно. Сещам се мисълта - здравия иска хиляди неща, болния - само едно.
              Та аз искам здраве за всички, за да може да правим заедно всичките неща.
              Show must go on!
              LZ1VES

Коментар

А аз не искам нищо! За какво ми е?! Да си го нося с мен ли или да си го държа вкъщи?
                Пардон! Искам, това което иска Nik Nikolov да дойде по-скоро.
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аз искам от всичко по много!Както пее любимата ми група!Mehr!
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

1.Искам добре платена работа в България по специалността.
                    2.Искам да мога да си позволя да създам семейство и то да не се мъчи.
                    3.Искам добро здрвеопазване.
                    4.Искам да няма дупки по пътищата.
                    5.Искам да ядем нормални храни, а не боклуци.
                    6.Искам да няма престъпност и да не те е страх да си оставиш къщата за 2-3 дни.
                    7.Искам да живея на брега на морето (сърцето ми е хвърлено там).

Мисля, че засега е достатъчно.Не е много-скромно е, но....
                    Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                      Ще се пробвам да възпроизведа по памет мисълта." Молитвите са абсолютно безпочвените искания на индивида към твореца да наруши собствените си закони заради нечий кеф."/или нещо подобно/

Вече писах на друго място - искам да съм като мечките. Цяло лято да си се тъпча с каквото искам, да ходя където искам ....на воля , а като стане студено наесен да заспя без грижа за ТЕЦ , ВИК, ЧЕЗ и кой ли още не и когато мине времето за плащане на данъци /март/ да се събудя отслабнал /свалил кила/ и гладен за нови подвизи. :-)
                      Аз не говоря за молитва колега.Трябва да се ИСКА!Молитвата е ...извинение или оправдание.Освен исканията ми за собствнен просперитет,искам да дам един много голям курбан за погребението на догал...

Коментар

Аз искам едно мноооооооооооооооооооооооооогооооооооооооооооооо голямо нещо ... .да няма ЗАВИСТ и АЛЧНОСТ по света .

Извинете ме за крещенето .
                        Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                        За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Човек винаги има какво да иска. Аз искам един далечен ден, когато ми дойде времето, като се обърна назад да видя, че съм живял достойно, че оставям щастливи семейство и приятели, че съм постигнал мечтите си и съм събудил по-големи у децата си.
                          Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                          Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Понеже съм си просто момче от село искам само едно - време да си карам на спокойствие мотора... Другите да се замислят за световното добро - аз съм по-просто устроен.

Коментар

Тук всички сме просто устроени! ДНК и малко фантазия. Което не пречи да имаме мечти!

Коментар

Първоначално публикуван от Dan7 Преглед на мнение
                                Което не пречи да имаме мечти!
                                За по-развинтена фантазия и малко по-добра ДНК.
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X