Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Браво-оправдаха дуган

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Браво-оправдаха дуган

Още едно показно дело ни показа, че живеем сред едни страхотни управляващи, че сме един много толерантен народ. Евала на българския съд, евала на Управлението, евала на всички българи, че допускат тая пумия да продължава.
    Бесен съм и ми писна!

П.П. думата "дуган" се пише с малка буква.

От: Браво-оправдаха дуган

Точно пък управляващите повече и от теб искат присъда за дуган...
    Don't hunt IF you can't kill
    първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

........ми защо не го вкараха там където му е мястото?

Коментар

Ако го„вкарат където му е мястото",дуган ще ги повика при себе си,което за нас няма да е лошо,но за тях...
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Borizanov Преглед на мнение
          Гарван ..гарвану око не вади...
          Сложна и дълбока е тая....
          Мисли...защо, и медиите на кого и как са от полза...

Имаме сделка!....ще се изцепи Румен Луканов!!!
          СИЛНИТЕ КРАДАТ ОТ ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ, СЛАБИТЕ - ОТ СВОЯТ НАРОД !

Коментар

Що ли не съм очаквал друго?
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Borizanov Преглед на мнение
              Това наистина ли го мислиш.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              -----------------------------------------------
              Питието определя съзнанието....
              -----------------------------------------------
              0887770735

Коментар

След толкова години простотия и явна престъпност от страна на властимащите, все още немога да си обясня, защо дори да им пише на челата "престъпник", отношението към тях е като към едни невинни хорица, дето едва ли не без да искат просто са попаднали на неправилното място в неправилното време.
                Всеки знае защо дуган е бил в затвора, всеки знае как дуган е стигнал до тук.
                Е питам се, трябва ли да си събираме багажа и да се изнасяме от любимата България, или ще си ни тъпчат такива като него и ще ни се разширяват все повече аналните отверстия?

Коментар

Честно казано, аз очаквах, че тоя @№%#%$#& просто ще го гръмнат...
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Е 2000000 лв. на на въпрос ли ще ги правите . Аз съжаление трябва да признаем че Доган е най лукавия и хитър политик който сме виждали. Най- вероятно си нямаме и представа с какви машинации и измами се занимават 95% от политиците но Доган ги слага в малкия си джоб , има отгоре един съдник които гледа и никои не е избягал от него.
                    Николай Георгиев 0+
                    тел.0887357722

Коментар

Отдавна ми е писнало да ми доказват колко съм ТЪП !!! Правят го всеки ден , и по няколко пъти . Ставам сутрин , пускам си телевизора и чувам : " Отчайващо си тъп .." ! Така е и обед и вечер , но вчера направо ми натресоха табелата със същия текст на главата . Няма такава наглост и безпардонност като тази . Решението на съда е :

Всеки може да си краде , да мародерства и да се нагушва на гърба на народа колкото му позволява фантазията .

Имате подкрепата на съда ...
                      ‎По 2 литра са само млякото и сока !
                      WJ 4.7

Коментар

И какво е чудното? По времето, когато са се случвали тия работи, законите са ги писали Доган и сие. После са си вързали гащите, съответно.

И да, решението на съда е "всеки може да си краде, мародерства и да се нагушва на гърба на народа колкото му позволява фантазията стига да си е вързал гащите. Това на трета инстанция.

Нищо ново нито тук, нито където и да е по света. Да не мислите че големите корпорации по света са забогатели по друг начин? Навсякъде всичко живо се бори за държавни или армейски поръчки, защото там е голямото плюскане. Тук си живеем с едни 50 години назад, и затова още го правят по просташкия начин.

Аз пък казвам - халал да са му и сараите, и парите, щом не смее да си покаже носа от тях. Ако ще трябва да плащам със свободата си, тоя товар не ми трябва. А и тук просто не е мястото да си богат. Каквото и да имаш, както и да се оградиш, поглеждайки зад оградата пак си си в средата на кочината, като разликата с останалите в кочината е че трудно се навиваш да излезеш.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Едно време, едни хора, са си писали закони, назначавали са си прокурори и съдии, правили са някакви далавери в големи мащаби. А сега очакваме, тези техни хора, с техните закони, да осъдят тях самите.
                          Имаше дискутирана тема преди, колко е лесно да си купиш следовател, прокурор, та дори и съдия. Е то в случая, с правилния закон, надали се е наложило да се стига до "покупка"... Четейки как се развиват големите делата напоследък.. ми се струва, че или са назначили студенти-стажанти за прокурори... или тези хора играят чудесен цирк като се правят на невменяеми...
                          Вярата в конспирации е опростяване, което ни помага да обясняваме всичко.

Коментар

Темата се отваря за съвсем малко - само с цел да се появи едно грамотно мнение.

Коментар

Какво е делото и какво е решението:

Делото:
                              То е административно, а не наказателно.
                              Твърдението е, че сключвайки договор за консултантски услуги и получавайки възнаграждение по него, Доган е нарушил Закона за конфликт на интереси и декларацията, която е депозирал по този Закон е с невярно съдържание.
                              Какви биха били най-тежките последци: Констатиране на административно нарушение и налагане на административна санкция.

Решението гласи:
                              Законът е влязъл в сила от 01.01.2009 год. Договорът е сключен преди приемането на този закон. Законът няма обратно действие, а и административно наказателна отговорност няма такова действие. Т.е. няма как към сключване на договора Доган да е нарушил този закон.
                              Търговията с влияние (ако се твърди, че е налице такава) съставлява престъпление - 304б НК. Редът за установяването му е в наказателно производство, а не в административно.
                              Законът за конфликт на интереси не предвижда административна санкция за невярна декларация. Невярното деклариране също се преследва по наказателно-правен ред.
                              Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X