Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ясен- Уаз?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ясен- Уаз?

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    [ATTACH=CONFIG]299373[/ATTACH]
    голямо мрънкане, ей.
    УАЗката е знам, ама кога я купи тая къща .....ей яде мъ завист
    П.п. БМВ-то отзад било на иконома и с него той обикалял да полива цветята в хола.....
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Има ли хидравлика?
      1982г - каква хидравлика бре? Той е с долни педали даже.

Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнение
      п.п. Днеска поогледа се, махах..махах,не ме видя и избръмча със "метанката". До кюфтета бях.
      Аз пък се оглеждах за тебе - и не те видях. Нищо, има време.

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
      П.п. БМВ-то отзад било на иконома и с него той обикалял да полива цветята в хола.....
      Позна - БМВ-то е на градинаря.

Коментар

Честито! С тая лебедка да са не куртулисаш от спасителни акций! Ясене, дай да го видим отвътре!
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Лебедката нещо не работи. Някакви реленца ли, що ли? Ще се разглобява. Вътре си е УАЗ като УАЗ - ще снимам по-натам.

Коментар

Имам кормилна кутия (хидравлическа) от МБ 250турбо 202 С-класа, бясна дирекция и релета за лИбедка Ворн - две здрави, оставени от добър човек, ако потрябват на някой.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Честито и Късмет! Само сега да не вземем да чуваме лоши неща за Нивите?

Коментар

Честито!Бързо да му свикнеш с карането и да му се наслаждаваш.
                Все казват че джиповете са камиончета в някакъв смисъл,ама от Нива на УАЗ, ще усетиш този факт в болезнено голяма степен.
                И внимавай, защото ударът на УАЗ в твърда преграда е много по-опасен отколкото същия удар с Нива(имам личен опит в това отношение с УАЗ почти като твоя).А ударът в друго превозно средство, различно от соц. камион или такъв автобус е пагубно за другото превозно средство...(даже и оригиналната броня е от някаква дебела и жилава стомана – също лично проверено)
                Да не говорим, че на тия старите и спирачната система е еднокръгова и спирачките са по-слабички, че и управлението на някои екземпляри е малко своенравно...А конфорта и отоплението на УАЗ-а, с Нива не могат да се сравняват въобще(зимата малко кофти идва този факт).

Защо темата е в този раздел?
                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Честито, Ясене,даваи я У ряката
                  878511557

Коментар

Дадох я вече у ряката. Резултат - употреба на лебедката. На нея пък трябва да и се коландрят нещо релетата, но поне вече зная какво точно им има.

Нещо подозрително лесно затъва в чакъла. Гумите ли много са надути, ходовете ли са много къси - същата ряка с Нива ми беше по-лесна. Но Нива мога да карам, а УАЗ - още не, та сигурно не е точно от колата.

Коментар

Ето го в действие Уаза на Ясен в ряката при Дядо Влади.
                      Хихи майтап.Ето го вече с работеща лебедка.
                      JEEP GRAND CHEROKEE 2.7crd 088-570-53-52

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X