Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Страхотна машина
Свий
X
-
От: Страхотна машина
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеАвтоматите на китайците не са Калашншиков0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеМоже би са това, с другия пълнител, а нашата и съветската армия маршируваха така по парадите, ние вече нямаме армия , но руската си остана
казва се Qing Buqiang Zu
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение... а нашата и съветската армия маршируваха така по парадите...
9 септември 1981...
Тогава как се маршируваше, как се маршируваше...
и какъв парад беше...
Коментар
-
Давате ли си сметка колко труд е вложен за да може парада да изглежда така?
Може да посрещаме с насмешка спомена за едновремешните паради у нас, но ние никога не сме имали парад поне малко подобен на китайския.
Освен "браво" друго не мога да кажа.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
да,точно така у нас никога не е имало такъв парад и като мащаб и като дисциплина и изпълненеие-мисля си че не могат и да се доближат до тези и руснаците !Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДавате ли си сметка колко труд е вложен за да може парада да изглежда така?
Може да посрещаме с насмешка спомена за едновремешните паради у нас, но ние никога не сме имали парад поне малко подобен на китайския.
Освен "браво" друго не мога да кажа.
Коментар
-
Ами аз неслучайно визирам парада по случай 1300 годишнината на България - но явно малко хора са го гледали, или участвали в него..
И абсолютно за никаква подигравка не става дума - ако съм разбран така, то нещо криво съм се изразил.
То май само Дядо Владо може да каже нещо по-извътре от нещата..
Коментар
-
Между 4-та и 5-та минута в първия клип, кашимерията си е с изпробвано оръжие,а не с камуфлажно такова.
Кольо, напиши в гугъл следното: "парад седмого ноября" и гледай кой, кога и какви паради е имал. Та нали китайците и това са го видяли от някъде.Последно редактирано от maystor; 08-02-11, 14:45.
Коментар
-
браво,просто са велики и страхотни -нямам думи голяма воля голяма сила е това при тях и не от вчера от комунизма !Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнение
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар