Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво мога да направя за джипа си за 100 лв

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво мога да направя за джипа си за 100 лв

100 лева са и малко и много.За много предвидени неща може да стигнат ... и за много непредвидени(пътна помощ)може да не стигнат.Всеки си ги харчи според нуждите и вижданията.Аз гледам да не ги давам за едно желязо,предпочитам да ги подаря на децата си.Разбира се не ощетявам ПС -то си (гуми,газ,бензин,инструменти,Катаджийски простотии и изисквания,елементи за оцеляване в екстремални условия).Но ако ги имам точно и само за това ще заложа на някоя доработка-ванти,фронтбар,шнорхелче,електрическа перка с датчик(един кусур при ферозка с това малко енджинче),малко напърчване на ресорите,за гарнитурата няма да казвам че няма да стигнат и....да я подготвя по-добре за пазара.
    МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

87лева Хайджак ,и 13лв,за газ

Коментар

За нафта, няма и да стигнат доникъде.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

20лв. за нафта, колкото да излезеш далечко от града. 20лв. за ламаринено барбекю от Метро. 7лв. за дървени въглища. 13лв. за 2 кила месце. 20лв. за пийване и безалкохолно. Ето ти офроуд на някоя полянка.
          А, останаха 20лв. за малки сини фарчета за жипката от битака.
          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
          -----------------------------------------------
          Питието определя съзнанието....
          0887770735

Коментар

Понеже 100-те лв. на Белята за нищо не ми стигат за джипа, мисля да прибвя към тях още 150лв за дакъка, който не мисля да плащам, след това и спестените пари за гражданската отговорност и годишната винетка, която също не мисля да си купувам и сумата става 500, което вече може да ме накара да се замисля, какво да направя за себе си, или за джипа.

Коментар

Всъщност, нека уточним какъв по-точно е джипа. Щото, едно е УАЗ, друго е Гранд Чероки, трето е Хамър.
              Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
              Питието определя съзнанието....
              0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от stasco Преглед на мнение
                А аз бих си купил присадка за масло на Бардал която позволява движение без масло за определено разстояние-колкото да се прибереш от някъде със счупен картер или избила семеринга!(Не,че вече не съм го направил)
                Личен горчив опит (не правете това у дома!): без никакви допълнителни присадки, ако маслото е читаво, изкарва точно толкова, колкото и с присадка, та не си прави труда, по-'убаво нема да стане.

Иначе за 100 лева ... ремък и ролка + някоя дреболия или масло (на двигателя) и филтри + дреболия или 75 литра газ, което прави грубо от 400 до 700километра, според терена и размера на обувката. Предвид, че съм сменил каквото има за смяна, направо отиват за гориво

А ако съм много болен и не ми се пътува, може да си потърся някоя по-удобна седалка и/или по-дълги пружини за задния мост.
                О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Ами аз 100 лв не бих ги харчил за консумативи, те така или иначе си заминават. Един хайджак, ако стигнат би ми дошъл що годе добре. Или пък да взема да го нашарам с фолио примерно в пламъци или мълнии, некви такива глупости. Но може и да му сложа полилейче да ми свети по-добре.
                  Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                  Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Може да се сменят страничните стъкла с поликарбонат.
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                      Може да се сменят страничните стъкла с поликарбонат.
                      А какъв е плюса в тази операция?
                      Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                      Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Предпазваш стъклата от счупване, а и можеш да ги продадеш и с парите да си сложиш пластмасов капак, оригиналния си да продадеш и с парите да си...
                        ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

мечтая за булбар за цена 100 лв, поне джипката ще изглежда по-зловещо и ще бегат от нея.
                          Бизнеса е проста работа, ама не е за прости хора !!!

Коментар

Аз бих си купил 2 допълнителни фара що годе читави.

Коментар

Въпроса ми звучи леко, като "Какво мога да направя за компютъра/мотора за сто лева"... мииии нищо? Не знам - добре, че нямам джип Иначе идеята на droba ми хареса много

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                                Иначе идеята на droba ми хареса много
                                И на мене! И понеже "...пари има само за ракия", към друго не посягам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,310 в 20:45 на Вчера.

Зареждам...
                                X