Време е. Няма кой да чака до март... Темата, освен анкета е и за Вашите/нашите мнения, оценки, пристрастия...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Формула 1 - И/или кой ще е новият световен шампион за 2011?
Свий
X
-
Формула 1 - И/или кой ще е новият световен шампион за 2011?
17Sebastian Vettel - Red Bull23.53%4Mark Webber - Red Bull0.00%0Lewis Hamilton - McLaren17.65%3Jenson Button - McLaren0.00%0Fernando Alonso - Ferrari35.29%6Felipe Massa - Ferrari0.00%0Michael Schumacher - Mercedes GP5.88%1Nico Rosberg - Mercedes GP0.00%0Robert Kubica - Renault11.76%2Vitaly Petrov - Renault0.00%0Rubens Barrichello - Williams0.00%0Pastor Maldonado - Williams0.00%0driver 1 - Force India5.88%1driver 2 - Force India0.00%0Kamui Kobayashi - Sauber0.00%0Sergio Perez - Sauber0.00%0Sebastien Buemi - Toro Rosso0.00%0Jaime Alguersuari - Toro Rosso0.00%0Jarno Trulli - Lotus0.00%0Heikki Kovalainen - Lotus0.00%0Narain Karthikeyan - HRT0.00%0driver 2 - HRT0.00%0Timo Glock - Virgin0.00%0Jerome d'Ambrosio - Virgin0.00%0някой друг - дошъл в последния момент0.00%0Анкетата е изтекла.
Тагове: Няма
-
От: Формула 1 - И/или кой ще е новият световен шампион за 2011?
Рано е
Нека поне почнат тестовете, та да видим и новите болиди. Е, не всички ще са готови за 01.02 , ама...
Иначе кой... Ами Ред Бул най-вероятно.
Докато Нюи е с тях, трудно ще ги бие някой...
Иначе за предпочитанията ми, нали знаеш. Маймуняка и Макларън!Your conscience is all you can take to your grave.
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеРано е
Нека поне почнат тестовете, та да видим и новите болиди. Е, не всички ще са готови за 01.02 , ама...
Иначе кой... Ами Ред Бул най-вероятно.
Докато Нюи е с тях, трудно ще ги бие някой...
Иначе за предпочитанията ми, нали знаеш. Маймуняка и Макларън!
Ходих и в Маренело преди седмица - честно - покрили са всичко в мъгла...
Няма да са те и тази година.(не се сърдете) И каската на Хуан-Мануел Фанджо в музея, повече ми хареса от тази на Шуми. (май на Аскари беше)
А, и има наблизо за 50 Евра 1/2 час кръгче с ферари по избор... (като утешителна награда)
Коментар
-
Мерцедес и Шумахер и тази година ще гледат отстрани. Очаквам кайзера да посвикне и да направи някое и друго добро представяне, но не мисля че ще имат шанс за победа, освен при определени стечения на обстоятелствата. А най-вероятно Розберг ще го налага и тая година. Има потенциал момчето, макар че е пилот от типа на Хакинен. Финландската жилка ще е ... Мерцедес още не могат да направят кола, която да се бори в челната тройка. По-скоро очаквам Рено да ги налагат честичко.
Иначе, мисля че челната тройка ще са си същите: Ред Бул, Макларън, Ферари.(даже вероятно в същия ред)
Оттам нататък, кмойто има късмет.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
За 2010 познах, време си му беше да е. Сега гласувах отново за него, макар че и на мен ми се струва все още рано за крайни прогнози и затова имам малко резерви, ноо отново ще е той. Ще става двукратен, сега вече знае как се става и отбора има опит.
Както се казва ще видим, очаквам отново интересен сезон изпълнен с много емоции.[SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар