Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Такси

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Такси

Щом доктора е част от системата на МВР има шанс да се измъкне. Не, че начина е правилния, но каквото повикало-такова се обадило...

Според мен такива хора трябва да бъдат награждавани заради смелостта и решимостта си да защитят семейството си. Хвала на доктора.

Миро-прав си за това, че една част от таксидвиите са част от дребната престъпност. И аз познавам такива...
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

ето и видео от скандала

http://press.mvr.bg/MoI/img/flash.sw..._SDVR_RepN.flv
      Живей всеки ден така все едно ти е последен, защото рано или късно ще се окажеш прав
      :D

Коментар

Аз викам, освен унищожаването на наглия бакшиш по всички параграфи, глоба за ''ОК Супертранс'' в размер на 10 000 000 /десет милиона лв/ в полза на Държавата затова, че държат на работа такава паплач, още ''ОК Супертранс'' да изплати обезщетение на пострадалите невинни хора в размер на 100 000 /сто хиляди лв/.
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          Щом доктора е част от системата на МВР има шанс да се измъкне.
          А ако не беше и нямаше видеозапис? Кой ще е в правото си - риторичен въпрос...
          Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
          „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
          LZ1EMS

Коментар

Кой шофьор има 130 контролни точки за да му останат 2 за да може да кара.Това е корупциа.Този човек извършва обществен превоз.
            Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
            АСК Ален Мак

Коментар

Журналистите обичат да си измислят. В случая най-малкото, което е, че аз се прибирах снощи с такси и в 1.10 вече си говореха по станциите, че има стрелба по техен колега и че вече е в Пирогов. Точно Дарик и друг път съм ги хващала да пишат небивалици. Така, че колко точки имал, с какво е стреляно и т.н. не е ясно. И аз съм "за" сериозен контрол върху такситата, защото наистина има страшни олигофрени.
              Последно редактирано от cveti; 09-01-11, 00:14.
              Все, что делаешь, надо делать хорошо, даже если совершаешь безумство.
              A2 (+)

Коментар

Хора, пазете бакшишите, макар и копърки или просто с цял тефтер нарушения и отнети контролни точки за десетилетия напред! Те са цвета на нацията! По цвета на колите ще ги познаете...
                Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X