Хайде Добрич - къде спите? В София вече обраха бананите!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
В Добрич няма Лидъл - има баница!
Свий
X
-
От: В Добрич няма Лидъл - има баница!
Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнениеЕй голям глад гони хората.
Ама и простотията е голяма, колко банички ще изяде един човек.
Коментар
-
Ух, как ми се прияде баница .............. що ли отворих да гледам тая тема изобщо ........ иииии, 'аси мамата, чак свят ми се завива за баници.
Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
Само DIESEL !!!
Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.
Коментар
-
Само ненормални пенсионери(знам че не обидно но е така) са се наредили да грабят. Всяка година е било така и така ще бъде. Имаше още едно клипче накрая от един бус раздаваха солети, ей ще се качат в буса още малко за едно пакетче солети.TT-Tuning Team
АСК Добрич
Коментар
-
Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение. Камо ли пък добруджанец......Варненец
Чесно казано ме е срам че в Добрич става така, но вярвам че и в другите градове ако има подобно нещо ситуацията ще е същата.Последно редактирано от Деян Давидов; 06-01-11, 14:53.TT-Tuning Team
АСК Добрич
Коментар
-
Освен, че тъпчат в торбите като обезумели..то и по земята падат...ужас...нямам думи просто. Човешката лакомия винаги ще ме изумявасамо тези от първите редове награбиха по една торба и край..Не зная каква е идеята на това баницораздаване, но няма нищо благотворително според мен, ако това е била целта. Малко повече организация на организаторите препоръчвам.
В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й
Коментар
-
Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнениеУх, как ми се прияде баница .............. що ли отворих да гледам тая тема изобщо ........ иииии, 'аси мамата, чак свят ми се завива за баници.
А по темата, съгласен съм с Галка.
Няма нищо благотворително в такава организация и такова безсрамно грабене.
Ще рече човек, че не са яли от седмица.
Ама то манталитета е такъв. Ако има начин ще вземе всички тави...
Ужас!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Направо да се възгордея от родното място.
Град Русе, на ул. Борисова, пред един магазин излезли едни юнаци от местния интернет-доставчик с един камион и предлагат безплатно кебапчета и рибена супа. Това на 1 януари тази година.
Ми - цивилизована работа. Максимум 2-3 човека опашка, някои отминават, други вземат кебапчетата, отказват супата, трети - обратно, четвърти - и двете. Няма бой, крясъци, пререждане, хората благодарят, поздравяват се с празника.
Коментар
-
Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнениеНедейте така...знаете ли колко възрастни хора заспиват гладни?В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар