Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво четем всъщност и как?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Какво четем всъшност и как?

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Абе не съм от много четящите, ама си го прочетох без запъване. Още съм изненадан. Това голям мозък, бе!
    Оно мозъко не е као бъбреците Броя книги ти е поне 100, а за запомняне е важно и колко са ти били интересни и какъв вид памет имаш.

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Сега ще пробваме дали само първата и последната букви са важни...

Текстътвтоваизречениенямаразмененибуквивдумите.Леснолисечете?
    Тругно зашото за пъогви път вигдам тези думи

(начална+крайни бъкви + броя букви )

P.S. Метода е готин за шифроване
    байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
    Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
    Суперспам - спама на суперите

Коментар

Лесно се чете. Има доста езици на които оставянето на разстояние между отделните думи е пожелателно.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
        Лесно се чете. Има доста езици на които оставянето на разстояние между отделните думи е пожелателно.
        Лесно е тъй като текстът е кратък, с препинателни знаци. Ето един по-дългичък, изкопиран от темата с вицове. Мързеше ме да махам главните букви. Ако изчезнат и те, става мисия невъзможна...

ЕдиннесретниксиживеелкроткоокаяниясиживотдокатоединденсеслучилочудоитакамупотръгналочепървоначалноизпадналвшокДалищесеспъневнещообръщасепъленпортфейлп оглежданякояженаипредидасипомисливечеевобятиятамуЗамислилседалиданеразвиенякакъвбизнесинасутринтабилпетроленмагнатВеченяколкогодинигоследвалневероятен късметинямалникаквообяснениеоткъдекакизащоетакаРазбирасезнаейкиоткъдеетръгналнашиятгеройсестремялдаживеебогоугодноибездаевущърбнадругитеВнимателноподб иралзакакводамислизаданенараниилиобидинякогоНоЕточесесъбуждазапореденпътвкомпаниятанастрахотнаженапоглеждаяиОужасНачелотоИчервенаточкаВеднагасипомисли лчетазиженаимасъпругчетойщеенещастенисиказалЕхубавобешеносвършиВремеедасиобличамдрипитеипакпостаромуОбзелоготягостночувствокоетополекалекаотстъпиломяс тонапаникатаиестественонайнормалнатареакциявподобноположениеПлюлнапалецаикактосиспялабулкатаизтъркалточкатаобъркалаживотамуананейномястосепоявилнадпис ПечелитечистоноваЛадаНиваЧестито
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Чете се бе. Трябва да ти покажа. Ама става на живо
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
            Чете се бе. Трябва да ти покажа. Ама става на живо
            Чете се, вярно! Малко по-бавно, но спокойно се чете!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Аз даже бързо го прочетох, от втория ред надолу свикнах, ама не разбрах как не е видял точката вечерта преди да легнат ?

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                Аз даже бързо го прочетох, от втория ред надолу свикнах, ама не разбрах как не е видял точката вечерта преди да легнат ?
                Омъжените жени слагат червена точка(бинди), за разлика от неомъжените, които използват всякакви цветове. Предполагам на дискотечната светлина му се е видяла в друг цвят...

Коментар

;--))))
                  А знам и едно, което се пише пак като една дума, те са няколко и някой/я, ако те дразни или искаш да си мъстиш и да се хилиш, и се праща по гсм като смс ! Обачеемногомръснишко и направо не знам , няма да ви го кажа. Номера е контрагента да бъде изваден от обичайните си мисли със звука на смс-а и да се напрегне да прочете текста, който освен , че е вулгарен, но и е умишлено неграмотен. Изпробвано е - жертвата озверява , става неадекватна от бяс, поради обида и загубено време и усилие да се прецака сам, четейки. хо хо

Коментар

Давай го на лични.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Лични... Нали си дал жисием за връзка, може директно да ти го изпрати.
                      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

От: Какво четем всъщност и как?

Почти съм сигурен, че някъде ще присъстват "е" и "бе"
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Не , няма да си слагам грях на душата ! Но който и първобитизъм да вземете, написвате го неграмотно, сливате думите в изречението и го слагате в пожелателно-въпросителна форма и се получава шокираща мизерия :-))

Коментар

Що па точно Лада Нива.....

Коментар

Първоначално публикуван от bodo Преглед на мнение
                              Що па точно Лада Нива.....

Ей, това гавраджийте верно нямали почивен ден ...
                              О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X