Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Невероятна маневра

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Невероятна маневра

http://fermer.bg/video/731/1/0/perfektnata-manevra.html
    Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

От: Невероятна маневра

E, тоя е уникат,ама камиона определено не е негов.

Коментар

Първоначално публикуван от G_P_S Преглед на мнение
      E, тоя е уникат,ама камиона определено не е негов.
      Много е добър! Евала! Но имам чувството ,че това им е обръщалото на дървосекачите и са си го научили много добре. Гаранция ,че не му е първото обръщане там.

Коментар

Пускан е клипа и в нашия Форум в някаква тема(ама вече не помня за какво ставаше въпрос там).
        Майсторлъка за едни е ежедневие и рутинна работа за други.
        Без да се хваля,мога да кажа,че и на мен ми се е случвало да впечатлявам публиката с ювелирни маневри с висока скорост и точност.Но зад тях често са скрити многобройни невпечатляващи опити...Отделно е много важно да се познава добре машината.Тогава дори и големите композиции,стават като част от тялото на водача и се контролират с висока точност.
        Между другото има и големи международни състезания,именно за сръчност на професионални шoфьори.Най-големите от тях,за които знам се организират от Скания(Най-добър,млад водач на товарен автомобил–YETD ) и от Сетра(за най-добър автобусен шофьор–Setra Grand Prix )
        Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Интересно е, но и аз не виждам нещо свръх сложно. Вероятно това е обръщалото на обекта и го правят по няколко пъти на ден. Неслучайно ремаркето е празно. С пълно ще е значително по рискова маневра за предната ос и теглича.
          "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

"Пу-пу, голям шофьор ... дай още едно уиски", както се казва в един популярен виц
            Аз лично никога не съм карал голям камион и винаги ми е било чудно, как професионалистите успяват да правят разни "невъзможни" маневри. Но който си го може...
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X