Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Коледни подаръци
Свий
X
-
От: Коледни подаръци
Така е брат, минавам, но гледам да стоя повече на топло и понеже съм чукча да съм повече читател, а не писател. С тези 9999 причини ако излезна на студа може да се разболея, разболея ли се - да се разкихам, а кихна ли в това крехко здравословно положение - направо ще си замина...
Хей сега например пак стъпих на криво и за малко да падна. Мислел съм си, че простотията във фонд Земеделие и купуването на дипломи е политическа тема, а пък то се оказа спам. Или сигурно вече е дискутирано.
Коментар
-
Не бива да допускаш мимолетното вълнение да замъглява силата на мисълта ти !
Ти си интелигентен човек/такива вече са рядкост/, използвай тоя брилянтен ум като камшик срещу несправедливостите, но се учи от англичаните ! не употребявай прилагателни !
Коментар
-
Силата на мисълта ми напоследък се е насочила към решаване на напълно абстрактни и практически безсмислени задачи, както и към пиене на бира и развитие на науката "кръчмонавтика" (в частното й течение на приложение в битови условия). Току виж един ден този мой емпиричен опит доведе до истинско научно откритие - я нов вид алкохолен припадък, я нов химичен елемент, я алкохолно лечение на някоя болест, я скок в патологията и патоанатомията...Последно редактирано от Filthy@JvruceR; 27-12-10, 12:06.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар