Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коледни подаръци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коледни подаръци

Списание Maxim, с подкрепата на Министерство на Земеделието и Храните, поздравява за коледните и новогодишните празници всички български граждани със специално издание и много подаръци:

Цък >>> Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Kalina.JPG
Прегледи:1
Размер:35.9 КБ
ID:5911087 <<< Цък

От: Коледни подаръци

Хо я кой се появи ; - )))
    Минавай през кошчето чат пат, ние със Станкович долу причакваме грешниците, само човек с тризъбец липсва да станем троица !

Коментар

Така е брат, минавам, но гледам да стоя повече на топло и понеже съм чукча да съм повече читател, а не писател. С тези 9999 причини ако излезна на студа може да се разболея, разболея ли се - да се разкихам, а кихна ли в това крехко здравословно положение - направо ще си замина...

Хей сега например пак стъпих на криво и за малко да падна. Мислел съм си, че простотията във фонд Земеделие и купуването на дипломи е политическа тема, а пък то се оказа спам. Или сигурно вече е дискутирано.

Коментар

Не бива да допускаш мимолетното вълнение да замъглява силата на мисълта ти !
        Ти си интелигентен човек/такива вече са рядкост/, използвай тоя брилянтен ум като камшик срещу несправедливостите, но се учи от англичаните ! не употребявай прилагателни !

Коментар

Силата на мисълта ми напоследък се е насочила към решаване на напълно абстрактни и практически безсмислени задачи, както и към пиене на бира и развитие на науката "кръчмонавтика" (в частното й течение на приложение в битови условия). Току виж един ден този мой емпиричен опит доведе до истинско научно откритие - я нов вид алкохолен припадък, я нов химичен елемент, я алкохолно лечение на някоя болест, я скок в патологията и патоанатомията...
          Последно редактирано от Filthy@JvruceR; 27-12-10, 12:06.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X