Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бракуван хляб

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Бракуван хляб

Здравейте,искам да ви питам дали някой от вас знае къде се предлага бракуван хляб на ниски цени за животни?Впрочем аз съм от Разлог.Извинявам се ако мястото на темата ми не е тук.

От: Бракуван хляб

Бракуван хляб и друг вид тестени изделия може да закупиш от всяка фурна, която се намира в града.
    Също така бракувана (остатъци) храна може да закупиш от всяко заведие или пицария от града.
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Kulturist Преглед на мнение
      Здравейте,искам да ви питам дали някой от вас знае къде се предлага бракуван хляб на ниски цени за животни?Впрочем аз съм от Разлог.Извинявам се ако мястото на темата ми не е тук.
      На 0,45 лв. в Пловдив. Има транспорт до Разлог всеки понеделник. Трябва да се уговориш колко ще ти иска човека с камиона за услугата.

Коментар

Попитай в местните фурни за хляб, хлебозавод... В магазините пък има преоценен хляб- и там питай. Когато хлябът не се продаде в магазина, се връща при производителя и той го продава- вече като бракуван...

Коментар

На 0.45 е скъпо.Едни момчета из нас карат такъв хляб и казват че го взимат на чували като един чувал струвал 4-5лв.А тук го продават на 10 лв.Хлябът го карат от пловдивско Секирово тва май е квартал и там сигурно има пазар на който го продават,от там карат и телета.Ако има някой който знае нещо по въпроса да пише.

Коментар

На 0.45 е скъпо.Едни момчета из нас карат такъв хляб и казват че го взимат на чували като един чувал струвал 4-5лв.А тук го продават на 10 лв.Хлябът го карат от пловдивско Секирово тва май е квартал и там сигурно има пазар на който го продават,от там карат и телета.Ако има някой който знае нещо по въпроса да пише.
            Остави на ЛС телефон за връзка.

Коментар

Не мога да пиша на ЛС щото днеска се регистрирах,но пък ще го оставя тук.0878493426 това е номера ми.

Коментар

Не мога да пиша на ЛС щото днеска се регистрирах,но пък ще го оставя тук.0878493426 това е номера ми.
                О.К. Тази седмица ще ти дам някакъв отговор. Дано те устройва.

Коментар

Ще чакам и дано наистина да ме устройва

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X