Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Autodesk Inventor......малко помощ.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Autodesk Inventor......малко помощ.

Здравейте колеги.От скоро се занимавам с Inventor и днес попаднах на първата си трудност.До тук съм чертал все цилиндрични тела без скосявания и т.н.Но днес ми попадна ей това като за домашно:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:15122010449.jpg
Прегледи:1
Размер:62.3 КБ
ID:5909654 Та, въпросът тук е, аджеба от къде и как да тръгна? Тръгвам от три окръжности, и правя грубият скеч на изгледа отгоре, но до там.Как да направя скосяването, което го има от 5 градуса? Моля помагайте като на лайк в тази област.Благодаря на всички отзовали се.Отговорите ще мога да ги видя чак следобед, тъй че до тогава ще се помъчите, ако имате въпроси.Отново благодаря.
    Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

От: Autodesk Inventor......малко помощ.

Трябва да направиш тоя чертеж от снимката ли?
    Аутодеск инвертор не ми е познато като програма за съжаление, но на аутокад мога да ти го направя или да ти пообясня как да го направиш. Скосяването евентуално можеш да направиш с изчертаване на права линия и завъртането и на 5 градуса.
    Ако мога да съм ти полезен пиши.
    I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Задаваш направо на фаска(Chamfer) и съответно редактираш параметрите на самата фаска. Кев ти с еднкви катети, кеф ти катет и ъгъл, кеф ти два различни катета.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Capture_32.jpg
Прегледи:1
Размер:64.8 КБ
ID:5234787
      Последно редактирано от giorgio; 16-12-10, 13:15.
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Мерси много за отговора giorgio-стана. Колкото до колегата mmtrance то горе-долу са аналогични нещата, тъй че не е голяма разликата.Виж, ако искаш да опишеш как става номера с права линия и завъртане на 5 градуса-аз съм на всеослушание. giorgio още веднъж мерси за помощта.
        Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X