Някои хора вече получиха подаръчета... Други за сега се надаме...
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Кой какво очаква от Дядо Коледа / Дядо Мраз?
Свий
X
-
От: Кой какво очаква от Дядо Коледа / Дядо Мраз?
Аз чаках Фиат Мултипла, /не се смейте/, ама явно няма да е тази коледа.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
-
Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнениеАз чаках Фиат Мултипла, /не се смейте/, ама явно няма да е тази коледа.088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Аз чакам някакъв по-голям двигател(3-3,5 литра) заедно с кутия и раздатка, желателно фултайм, два диференциала от Скорпио, Сиера, БМВ, Мерцедес...
Кардани и полуоски, табло, кормилно управление, и малко тръби и профили...
И свободно време.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Чудя се на Дядо Коледа кой му носи подаръка за Коледа?!
Защото той си поръча черен джиБ, а аз си поръчах жива кукла с биберон. И ако той не си получи подаръка дали няма да ни се разсърди на всички и да си останем без подаръци....
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеЧудя се на Дядо Коледа кой му носи подаръка за Коледа?!
Защото той си поръча черен джиБ, а аз си поръчах жива кукла с биберон.Румен Николов
0888 358 572
Коментар
-
Първоначално публикуван от sineto Преглед на мнениеХмм .Ако това 68 е онова за което си мисля,то за внуци си още млада,обаче за собствени,ее екстравагантно!
И вече знам кой със сигурност ще остане без подарък тази Коледа...
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеЧудя се на Дядо Коледа кой му носи подаръка за Коледа?!Преди имах раздвоение на личността, но сега взимаме хапчета и сме много добре.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Drugarq Преглед на мнениеСнежанка му ги носи.Затова е винаги весел., на Дядо Коледа му ги носи Баба Коледа.
Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
-
Първоначално публикуван от stankovich Преглед на мнениеСнежанка носи подаръците на дядо Мраз, на Дядо Коледа му ги носи Баба Коледа.
Коментар
-
Първоначално публикуван от cveta68 Преглед на мнениеЧудя се на Дядо Коледа кой му носи подаръка за Коледа?!Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been poisoned,
Only after the last fish has been caught,
Only then will you find that money cannot be eaten.
Коментар
-
Аз пък си чакам един GPS, който да монтирам в конзолата на паркетника.Ама май ще си го дочакам, чак догодина, ако успея да си спестя пари.Нещо тази година ми идва много тегава.....Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар