Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Селскостопански еротичен календар

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Селскостопански еротичен календар

През лятото с к'во да са?Оказа се че били българки,а едната сефте видяла крава на живо.Ехх,земеделки!!!
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
      През лятото с к'во да са?Оказа се че били българки,а едната сефте видяла крава на живо.Ехх,земеделки!!!
      Е, можеше да са със дълги фусти, и блузи с дълъг ръкав.
      Р.П.(RFF) 0898677590
      Пътна помощ
      ДЕНОНОЩНО

Коментар

Както беше казано на "едно място" ЮМЗ(Южний Машиностроительний Завод) е възникнал като завод в който да се произвеждат ракети и спътници за нуждите на бившия СССР. Тракторите са ширпотребата на този завод.

Сега очаквам каките от календара и тези от УАЗ-ката на Румбата да прочетат това.

Момичета, телефонът ми е в подписа
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

'Ассси наглостта!
          Само не знам, как ще си ги поделите със сват ти...
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ха ! Ма таа тема още ли не е заключена ! Алооо , стига сте точили лиги бре , нерези н`едни ! Вие ше пиете ли или ше се кокорите по земезелдсите труженички ?
            Румба , я батьовото кажи откъде измъкна тиа яки уазки ! Или барем питай поне откъде може а си купиме такива гуми ! Това ше оре кат Белорус !

Ай наздраве !
            Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Пък аз мислех че мъж ми кат каже, -Жена отивам да изора нивата че много бурен, после слагам голямото свредло и трябва дупките да напрявя, виж ти то затуй нащо ЮМЗ все се чупи, голям напън ша дай било.
              А и аз календар ша искам, ма със загорели мъжища, пък може и в оранжерията да ги пробваме, хем доматите окопани, хем всички доволни. Ми тъй де само за вас мъжето благинките, нови трактори, млади мацки, пък за нас кат си дойдете, жена кво има за еденее и пиеене, салатата готова ли е?
              Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Мъжища, потни и загорели на летното слънце има... Ма правилно - сложи гозбица и салатка и "другото" си иде от самосебрси...
                Барем при мене е така...
                Публикувайте отговор

Коментар

Повече ми хареса календара от Румбата.Нек' си по-ме влече кардана на таз'Уаз-ка.........и каката де.
                  Renault Koleos, Dinamique, 175hp http://www.youtube.com/watch?v=lq3eCuMXeEw

Коментар

имат си мацките-потенциал,и машините зад тях и те.....да живее селското стопанство,и на секи млад фермер дядо коледа по една такава машина да даде и едно маце

Коментар

и фермерството си има хубава страна, жалко че само тази му остана. Търсете българското, защото можем да правим нещата по-добри!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X