Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Селскостопански еротичен календар
Свий
X
-
От: Селскостопански еротичен календар
Ето го-първия който иска да жние!!!
088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Да живее чалгата !О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Е, ако държиш ти да жънеш, моля! Аз ще балирам....Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеЕто го-първия който иска да жние!!!
Коментар
-
Сега чакам и Кольо да се появи!! Ей,много земеделци тука бре!088пет722пет99
http://www.hydropompi.com/
Коментар
-
Той Кольо га ора и га жъна вие де бяхте бе...Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеСега чакам и Кольо да се появи!! Ей,много земеделци тука бре!Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
А аз като градско чедо.. повече ми лови окото техниката, която е на заден план.. Има някои тракторчета, които ако някой ден се замогна, ще си ги закупя само да си бръмча до супермаркета с тях... Иначе силикона ни залива навсякъде и някак вече не е интересно... Лошото е, че и младежите вече губят интерес и ... всичко свързано от това....Публикувайте отговор
Коментар
-
Че тя половин Африка отдавна отглежда култури върху пясък, Азия същоПървоначално публикуван от giorgio Преглед на мнениеЛошо, лошо... забелязвам масово нявлизане на силикон, в земеделието...
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Дали не бъркаш силикон със силиций?Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнениеЧе тя половин Африка отдавна отглежда култури върху пясък, Азия също
Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
, но след този календар ще има доста желаещи да се занимават със селско стопанство
Коментар