Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Експерименти в името на нАуката

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Експерименти в името на нАуката

Някакво развитие в името на науката?
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

Коментар

Чакаме сондата... От няколко седмици пътува...
      Публикувайте отговор

Коментар

Като малък,нейде в трети клас,глътнах сачма от ролков лагер.Тоест,ролка.Хич не е малка,нали знаете.Още тогава провеждах практическо нАучно изследване на израза"метален вкус в устата",или какво е да си смукал половин час бронзовата дръжка на някоя врата.../по Илф и Петров/.След ден или два/?!/ролката се появи цяла и непокътната на изхода,тропвайки върху специално поставеният за целта вестник Разбойническо дело...
        Та,с присъщата ми жертвоготовност предлагам помощта си на вашата малка,но сплотена нАучна общност,колеги.Организмът ми е,един вид,трениран,ПРОГОНЕН,откъм твърди нанокамеро подобни предмети и едва ли ще представлява трудност за него./Организма/Аз ще искам каса бира и метър шпек за прокарване...

Коментар

Срещу две каси бира+два метра шпек бихте ли опитали с цял лагер ?
          О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Мещера Преглед на мнение
            ...Та,с присъщата ми жертвоготовност предлагам помощта си на вашата малка,но сплотена нАучна общност,колеги.Организмът ми е,един вид,трениран,ПРОГОНЕН,откъм твърди нанокамеро подобни предмети и едва ли ще представлява трудност за него./Организма/Аз ще искам каса бира и метър шпек за прокарване...
            Колега за този метър шпек за прокарване, ще знаеш много двусмислено звучи...

Коментар

Ако може темата да се изтрие..
              Чесно: беше породена от инфото, че има подобни камерки...
              Стана ми кофти, когато прочетох, че подобен метод е ползван за случай, в който всички събирахме пари за дете във форума...
              Искам да кажа, че по никакъв начин не съм предполагал, че в действителност и в наши болници правят подобни изследвания, с подобни камери, които чесно казано се доближаваха до представата ми с фантастика, на фона на хаоса ни...
              Иначе за "жични" камери (лапароскопи), с които се изследва целия хранопровод и червата - всеки ден имам допир... Даже и кабинетите условно са разделени на "горен" - когато камерата се вкарва през устата; и "долен" - камерата се "вкарва от долу нагоре"..
              Не съм искал да засягам или да иронизирам никого с темата...
              Моля да се изтрие..
              Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от droba Преглед на мнение
                Срещу две каси бира+два метра шпек бихте ли опитали с цял лагер ?
                Колега,за офертата,която ми отправяте,направо бих влязъл гол в банята!
                А за двусмислието,сетих се ама вече бях го написал,надявайки се да няма изблици на подобно долно подсъзнание в нашата така сплотена нАучна общност.

А сега сериозно,ако има елемент на иронизация или обида за някого,би следвало наистина да се изтрие темата.
                А иначе-доста се смях.

Коментар

Без да познавам лично, ангажираните в темата научни работници, гарантирам, че на никой не му е минавало през ума, дори за секунда да се шегува с детенцето.
                  О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Малко се отклонявам, даже доста.

Но следната информация:

http://www.dariknews.bg/view_article...icle_id=664004

е поучителна. Тя показва, че някои експерименти вредят на здравето на самоотвержените участници.

Поздрави!
                    Искам България чиста!

Коментар

Предполагам, че в началото са й дали възможност за избор - VHS-камера с оператор или парашут...
                      Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                      „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                      LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от дядо Ники Преглед на мнение
                        Малко се отклонявам, даже доста.

Но следната информация:
                        е поучителна. Тя показва, че някои експерименти вредят на здравето на самоотвержените участници.

Поздрави!
                        Така де, тая работа да не е за всеки. Наука е тва еееей ! Не случайно, занимаващите се с тоя проблем сме една шепа хора

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                        Предполагам, че в началото са й дали възможност за избор - VHS-камера с оператор или парашут...
                        Дали са и компот от дренки .

Коментар

Тия само са прескочили тренажора и директно са хвърлили горкото животинче от самолета. Ей от там идат всички проблеми: слаба предварителна подготовка.
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Публикувайте отговор

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X