Запалиха джиповете на сина на пловдивския бизнесмен Петър Станчев
Два джипа „Мерцедес" са изгорели в Пловдив тази нощ, съобщи за Дарик говорителят на пожарната в Пловдив инспектор Георги Кунев. Пожарът е избухнал на бул. „Свобода" 72.Спасени са други два автомобила, паркирани в съседство. Все още не са установени причините за инцидента. Според Георги Кунев има умисъл при пожара. Той обясни, че единият автомобил напълно е унищожен, обгорял със сериозни щети е и вторият. По думите на директора на пловдивската полиция старши комисар Тодор Чонов няма данни за умишлен палеж. Той оказа да коментира кои са собствен...
От: Запалиха джиповете на сина на пловдивския бизнесмен Петър Станчев
Защо ли никой не пали моите ?
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Брей, огън-хора бе
О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Кът` станИш цръвул, тогава шъ тъ палят ..... снимката е пред някакъв мърляв блок, и ми е странно какво търсят машини по-скъпи от апартамент пред такъв б@ф` ги у бизнесмиенити
Обаче едва ли е фатално за собственика на колите,
като знам че има още 2 джипа:
единия е Лексус
другия ми е много интересен, защото го търсих в нета е не намерих такъв.
Става дума за джип марка Сааб.
Понеже хотела им е на 30 метра от нас и затова ги знам всичките им коли.
Коментар