Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неутрализатор

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Неутрализатор

От четвърта точка мога да си поръчам малко.Че то туй са си идеални отвеси бре/който разбира от зидария/. Как не съм ги видял до сега.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
      ...

А-аа и още нещо! Могат ли да готвят, перат, простират и гладят? Деца гледат ли? С мусаката справят ли се? За количества има ли отстъпки?

...
      Аааа. Това са скъпите модели. В къщи си имам един такъв Неутрализатор . Неутрализира кинти с космическа скорост . Децата гледа много добре обаче. Мусака готви по два начина даже. Пералнята пере обаче, 'ма неутрализатора простира и глади. С мене какво прави НЕ издавам . Обаче за количества, па и отстъпки и дума не може да става.
      Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

[QUOTE=Стоян Боюков-Sariones ..п.п. Не е лошо модератори да махнат барем някои от линковете. Тъй мисля де.[/QUOTE]

Стояне я хвърли едно око на линковете, дано ти харесат
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Очаквах повече и подробна информация за (каквото там беше темата), очаквах споделени впечатления от ползването на (бе, не мога да му кажа/напиша името на това), но не би! Поради липса на такива продължавам да си питам, не само от любопитство...
          Освен в битови условия, възможно ли е приложение и в обществени сгради/паркове/спирки на гр. транспорт, ако да "...предвиждам такъв живот, че само си викам - дано, дано, дано..."

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
          Аааа. Това са скъпите модели. В къщи си имам един такъв Неутрализатор . Неутрализира кинти с космическа скорост . Децата гледа много добре обаче. Мусака готви по два начина даже. Пералнята пере обаче, 'ма неутрализатора простира и глади. С мене какво прави НЕ издавам . Обаче за количества, па и отстъпки и дума не може да става.
          И аз си имам, но искам още един по-скъп, който да не(оффф к'во беше) досадните задължителни параметри и да останат само джиджи-биджи, тути-фрути и други екстри!!!
          Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
            И аз си имам, но искам още един по-скъп, който да не(оффф к'во беше) досадните задължителни параметри и да останат само джиджи-биджи, тути-фрути и други екстри!!!
            Абе да не чете домашния "неутрализатор"? Че след това такава енергия ще придобие, че жална ти майка!!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
              Абе да не чете домашния "неутрализатор"? Че след това такава енергия ще придобие, че жална ти майка!!
              Остави ти неутрализатора аз думам за онова другото, дето е с радио-не знам си какво.

Мдаа, друго имах предвид, т.е. един вид, нали, ако все пак е във възможностите на (а ходи го кажи сега), да отмени домашното такова от бъговете и да останат само джиджавките.
              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Ще ти се. Домашния неутрализатор, ако те пипне с външен за джиджи биджи, знаеш ли к'во става, А? Нямаш идея какво неутрализиране ше ти се получи.
                п.п.
                Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                Стояне я хвърли едно око на линковете, дано ти харесат
                От линковете видях, че има красиви отвеси. Ама нещо не са ли скъпи?
                Последно редактирано от Стоян Боюков-Sariones; 29-12-12, 11:59.

Коментар

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнение
                  От линковете видях, че има красиви отвеси. Ама нещо не са ли скъпи?
                  Нема отвеси и нивелирите махнах, сега очаквам да се появИ теодолит.
                  Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                  Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                  В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Той теодолита ще се появи, ама нещо изчезна "новия". Тоя ше земе да се окаже сръдлив, като оня с булката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X