Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Образ и подобие

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Образ и подобие

Интересно, че устройството на автомобила много прилича на човешкото.
    Има бели дробове-въздушен филтър, има сърце-двигател. Храни се с гориво, преработва го и отделя енергията от този процес като въртящ момент и изгорели газове. Има ходова част-крайници/макар да не се е изправил още/, има точки за смазване-стави. Има охладителна и смазочна система, съединител – нещо близо до нашите лимфна и кръвоносни системи или аналогични..? Някои имат и мозък, макар и примитивен. Интересно къде са емоциите в този ансамбъл?
    Колко ли още машини копират части от човешкия агрегат?

От: Образ и подобие

Не мога да не призная, че имаш развито въображение.
    Но, колите са машини преди всичко...
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Сър-е, и аз съм влюбен в Машината ( и в моята кола в частност), но още не съм тръгнал да й търся размножителните органи за да претворя любовта си в дела. Ти, обаче извеждаш тази любов на качествено ново ниво. Моите почитания!
      00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
        но още не съм тръгнал да й търся размножителните органи за да претворя любовта си в дела.
        При колите размножителният орган е един и същ с изпускателният такъв...
        Пример:
        Да ти "таковам" колата в аспуха чак...
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Хихи

Ето ти нещо за размисъл:

Изумява ме факта, че всеки път, когато я видя, ме обзема такава възбуда. А сега, след толкова време, огряна от последните лъчи на залязващото слънце, изглежда направо зашеметяваща. Нисичка, с предизвикателни извивки и някак ... независима. Завъртам се около нея, леко я галя тук и там, потупвам я по високото стегнато дупе - дори не трепва. Охо! Знам, че е с характер ... господи, какъв характер само ...

Колкото и красива, но безразлична да изглежда обаче, знам, че ще се разкрие напълно само когато съм вътре в нея. Ръката ми го напипва и веднага го пъхва нежно навътре*. Завъртам плавно и тя се отзовава с ниско гълрено мъркане, което кара всяка фибра в тялото ми да вибрира в такт. Натискам докрай и мъркането рязко преминава в писък, от който изпадам в екстаз, а кръвта ми кипва... о, господи ... каква КОЛА!

Това някога го бях писал за гавра с една позната мома и всъщност се отнася за стария ми CRX

*Става дума за ключа, а какво сте си помислили вие си е ваша работа
          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X