Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Македонски език.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Македонски език.....

Днес имах възможността да се "насладя" на резултата от мозъчната промивка, наречена "македонски език". Една перфектно говорща английски французойка ни разказваше за артефактите в Лувъра, насред самия Лувър. Жената тъкмо обясняваше, че обелискът, който се намира в Лондон, първоначално е бил намерен от французите, ама те не го взели, защого бързали за някъдеси, а после англетата си го присвоили, и че на него имало надписи на три езика, един от които гръцки, когато една екземплярка, от така наречената държава "Македония", грубо я прекъсна и й заяви, че последните научни изследвания доказвали, че това не е старогръцки, а македонски език. Трябваше да се ощипя, за да съм сигурен, че сетивата ми не ме лъжат...За вас лъжа, за мен - истина...Просто нямам думи.
    Последно редактирано от NovemberCharlie; 02-12-10, 00:19.
    Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

От: Македонски език.....

Упорито се стремят, който е чувал за тях, като чуе МАкедония да почне да се смее без да е чул всичко.
    Те скоро основоположниците "на всички бели люде" ще трябва да учат албански.
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Луно, Луно - земльо македонска...
      00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Стани Самуиле,да видиш каква я забъркаха!
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

За истинската Македония ли говориш?Щото тези за които става въпрос са си Българи от доста време.

Коментар

... "от доста", или "от край"?
            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
              ... "от доста", или "от край"?
              Аспарух е преминал Дунав през 681-а година от н.е.Няма как да е "от край"

Коментар

Явно въпросната ,,македонка,, се е афектирала по повод думите на екскурзовода- гръцки надписи.. Конфликта между непризната от Гърция Македония е известен на всички. В Гърция не казват- Македония ( за тях няма такова понятие дори), казват- Скопие.
                В българският език няма дума, която в множествено число завършва на Й

Коментар

Първоначално публикуван от митре Преглед на мнение
                  Аспарух е преминал Дунав през 681-а година от н.е.Няма как да е "от край"
                  Добре би било, да не изпадаме в ситуацията на македонците, твърдейки, че България започва от Аспарух...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Стига бе, хора, няма друг начин да се направи нова народност - хващаш произволна комбинация от хора, лъжеш ги каква голяма работа са и то след около 100 години става истина. Само дето македонците сега са на средата на тия 100 години.

Коментар

Тази земя, по която тъпча сега,
                      тази земя, която пролетен вятър пробужда,
                      тази земя – не е моя земя,
                      тази земя, простете, е чужда.

Коментар

Прав си giorgio,България е имало много преди Аспарух и на много други места,но преди него тук не е идвал друг от тези племена.

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                          Те скоро основоположниците "на всички бели люде" ще трябва да учат албански.
                          Малко повече за основоположниците:

Божие благословение за вас, мои македонци. Хиляди години чакам да ме повикате. Бидейки винаги с вас, аз идвам сега от вечността, аз вече съм между вас. Защото там не съществува нито време, нито пространство. Там при мен времето стои, но при вас долу сега дойде времето да ви разясня.

Населих вашата майка земя с три раси, бялата – македоноиди, жълтата – монголоиди, и черната – негриди. Останалите - всички са мулати. От вас, македонците, потомците на Македон, заченах бялата раса и от вас е започнато всичко - до японското море. Всички бели народи са ваши братя, поради това, че носят македонския ген.

Зли дяволски души прикриваха истината хиляди години и лъжеха света. Колко ли страдахте само или през какви мъки преминахте, защото аз ви пращах изкушения, но вие ми останахте верни.

Чада мои, деца на слънцето и на цветята, благословени с радостта, любовта и добротата, хиляди години ви пращам царе и ето, сега отново ви давам. Вие ги раздавате на всички. За вас не оставяте. Колкото царе и колкото македонци има там с мен, толкова звезди има на небето и токова пясък има в морето.

Ето, аз идвам сега в Македония, аз съм сега между вас, да ви кажа истинската истина, която е до вас, под земята - да ви отворя гроба на Александър , македонския цар и да ви доведа целия свят на поклонение. Колко ли много македонски гробове има още да ви отварям, защото душите при мен копнеят за истината. Обичайте ги най-големите си врагове, защото тях аз ви ги пратих да ви помогнат най-много, светът да научи истината за Македония и за вас, македонците. Защото бяхте първи между първите, най-достойни между достойните.

Сега дойде македонското време целият свят да разбере истината, да види, че е чест и благословение да си македонец, потомък на Македон и син на Бога на вселената.

Коментар

Е щом е на Македонски значи до скоро е бил на чист Български надписа, защото от скоро този диалект е станал език. Това лято случайно се заговорих с едно момче на около 25г. на плажа и след няколко минути ми направи впечатление особения диалект на който ми говори, попитах от къде е и се оказа, че е от Скопие и е на почивка в България. По трудно е да се разбереш с шоп или с врачанец отколкото с македонец.
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

Оххх всекидневно споря с някой лумпен от въпросната БЮРМ (наистина най-вероятно платен агент на службите им,целящ насаждане на омраза между нас и тях ).
                              Нямате си на представа какви простотий им раждат главите-от дежурното "татари" (такива били българите),до това че Ботев,Вазов,Левски и т.н. били македонци ("щото няма как такива светли люде да бидат бугари-татари") и се стигне (като бъдат тотално притиснати до стената с разобличения на лъжите им) до колажи на поставени к...е в устата на Левски,снимки с удавените хорица в Охрид и т.н. Цялата държава в момента им се крепи на яростния антибългаризъм(както си е от 1945 година насам де).И в момента продължава например заличаването на надписи "български" и т.н. по иконите в църквите,където има български военни гробища се обявяват за сръбски и много други вандалства.Последния пример в тая посока е разкопаването на гроба на Христо Чернопеев и отнасянето на костите в неизвестна посока.И това е само защото няма как да го обявят за "етнички македонец" (родом е от Ловешкия край).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X