Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Интересен спор - път, скорост и време......

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Интересен спор - път, скорост и време......

Абе като се замисля като че ли имаше някакви такива теория но,ако расъждаваме логично някак си не се връзва.Например ако първата кола се движи с 50 км/ч то за 1ч ще измине 50 км,а втората която се движи с 51 км/ч ще измине 51 км т.е. ще е настигнала първата след 1 ч.Пък може и да не е така.
    не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

По-интересното е, че единия се опитва да докаже тезата си с помощта на физиката, а другия просто му е казано от "висша сила" и следователно считано за закон! Ядосах се, че не се мислеше ами само се зъбеха (хилеха) и друскаха, като пача на вилица!
      Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

На тия, дето са втълпявали отговор Б, нито физиката, нито матаматиката са им били силните страни.

...или просто въпроса не е зададен такъв, какъвто е бил в оригинал.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
          По-интересното е, че единия се опитва да докаже тезата си с помощта на физиката, а другия просто му е казано от "висша сила" и следователно считано за закон! Ядосах се, че не се мислеше ами само се зъбеха (хилеха) и друскаха, като пача на вилица!
          Те законите на ракията са...............мноо силни
          не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Ей тука от нас тръгва една магистрала и пресича континента свършвайки на другия океан. Всички карат общо взето с колона с около 70 мили в час. И колоната не се къса. Ако теза "Б" бешя вярна, във Флорида ще карат със 70 а ние от тук ще трябва да се изсилваме с 400 /може и повечко/. Сменете пиячката!
            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
              ..... Тоест то е трябва да е постоянна константа във времето!....
              Еми аз променливи константи не съм виждал ни във времето , ни в пространството !

Симпатяги ! Или ше ви намаля алкохола , или ( което е по-добре) пийте без да задълбавате в теорията на брауновото движение на Джуганите .

ПС . Абе къде е Филип ? Току се е пръкнало някое диференциално уравнение по проблема
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ако всички коли се въртят в кръг, пък една е застанала в центъра - имаме еднакво разстояние. Скоростите - различни от 0 до оо. 7 броя, 6-те по шестоъгълник имат еднакво разст. помежду си.
                Ако не са в една равнина става още по - фън. Ако всички се движат в някаква посока (спрямо нещо) - всички се движат с разл. скорости от 0 до оо, пък разст. е еднакво.
                Последно редактирано от Rabin; 25-11-10, 23:06.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X