Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Според вас това възможно ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Според вас това възможно ли е?

Лош човек си Спарки, лоооооооош! Къде съм в предфалитно състояние, само това и трябва, някой да започне да ми пали фитилите за бавните ....
    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
      Лош човек си Спарки, лоооооооош! Къде съм в предфалитно състояние, само това и трябва, някой да започне да ми пали фитилите за бавните ....
      Ами, глупости. Реално тоя кит би ти трябвал ако съвсем си прекалил с размера на гумите, или редовно практикуваш занимания като коментираното в момента. Аз лично и на ферозата, и на тераното дори първа бавна не включвам толкова често, а какво остава да слагам кит за още по-бавно (да, за терано също има кит за бавните на Calmini )

...всъщност, на тераното ще сменям дифове и предавателни числа. Абе влезе ли мухата в главата - няма отърване. На мене това за дифовете ми бръмчи откак сложих 31-ците, и не можах да се отърва от него.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Незнам за вас, но на мен ми се струва, че втория клип, си е чист монтаж, камерата прави наклона, също и не зависи от бавните на мотора, зависи от сцеплението на гумите, има роля и мотора, да, но не е толкова колкото на сцеплението на гумите, но пък ако си с някакви асфалтови гуми, дали изобщо ще понечи да тръгне с тях на тази скала??Влия и мотора конкретно за този джип, защото като го гледам какъв е "Рюфлек" ако беше с слаб мотор, нямаше да има "Дерман" да "Издрапа" нагоре по скона..Ако е по лек джип, опира повече до гумите..А и на връщане, се вижда, от клипа, че на едно място джипа спира, това също ми е малко съмнително, не казвам конкретно, че марката джип не е проходима, а просто, че е малко, ала, бала, клипа, да не вземе някой колега се засегне, че му обиждъм джипарката, НИЩО подобно....Пък като ги гледам гумите, не са нещо кой знае колко специални за скали..Това според мен, може и да не е така..Колкото до сцеплението, разсъждавам по простият алгоритъм, колкото е по голяма гумата-толкова по голямо сцепление има..
        За Лада НиВа--->Имам СаМо ДвЕ ДуМи---->НяМаМ ДуМи....!!
        Honda Dominator 650
        088ЧЧ93979-->Борис
        0878956Ч38-->Борис

Коментар

Не знам какво е, но двигателя по звука може да го познаеш.
          Гледайте внимателно изкачването и как работи тракшън контрола. Ако някое колело изгуби сцепление и почне да буксува, не ми се мисли какво ще стане...

ПП: А наклона не може да е манипулиран кой знае колко. Вижте стволовете на дърветата.
          Между другото има мноооого клипове на точно тази скала...
          Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
            Незнам за вас, но на мен ми се струва, че втория клип, си е чист монтаж, камерата прави наклона, също и не зависи от бавните на мотора, зависи от сцеплението на гумите, има роля и мотора, да, но не е толкова колкото на сцеплението на гумите, но пък ако си с някакви асфалтови гуми, дали изобщо ще понечи да тръгне с тях на тази скала??Влия и мотора конкретно за този джип, защото като го гледам какъв е "Рюфлек" ако беше с слаб мотор, нямаше да има "Дерман" да "Издрапа" нагоре по скона..Ако е по лек джип, опира повече до гумите..А и на връщане, се вижда, от клипа, че на едно място джипа спира, това също ми е малко съмнително, не казвам конкретно, че марката джип не е проходима, а просто, че е малко, ала, бала, клипа, да не вземе някой колега се засегне, че му обиждъм джипарката, НИЩО подобно....Пък като ги гледам гумите, не са нещо кой знае колко специални за скали..Това според мен, може и да не е така..Колкото до сцеплението, разсъждавам по простият алгоритъм, колкото е по голяма гумата-толкова по голямо сцепление има..
            Че на суха скала точно асфалтови гуми, спаднати до необходимото налягане, биха се справили доста по-добре от доста "агресивни" шарки.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
              Че на суха скала точно асфалтови гуми, спаднати до необходимото налягане, биха се справили доста по-добре от доста "агресивни" шарки.
              Ем тези като ги гледам, хич не са спаднали, да агресивните шарки не са за скала, аз ти говоря, специялно направена гума..
              Honda Dominator 650
              088ЧЧ93979-->Борис
              0878956Ч38-->Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Борис Хаджиценев (bob4oo) Преглед на мнение
                ... аз ти говоря, специялно направена гума..
                http://www.google.bg/images?hl=bg&bi...ed=0CDAQsAQwAQ
                Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                  Мерси за линк-а, колега "Тигре".Аз от тези гуми за скали, много не разбирам, но знам, че има..
                  Honda Dominator 650
                  088ЧЧ93979-->Борис
                  0878956Ч38-->Борис

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X