Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Според вас това възможно ли е?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Според вас това възможно ли е?

http://www.vbox7.com/play:59f353eb и http://www.vbox7.com/play:3a761a47
    според мен това няма нищо общо с реалността, но искам и вие да си кажете мнението защото изчетох доста безсмислени коментари в вбокс.

От: Според вас това възможно ли е?

Е как кой? JEEP!
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Еми колега, щом е заснето значи е възможно. Не вярвам да е преправяно нещо видеото с разни софтуери.
      Ако е машина, нека бъде немска!
      XJR 1200
      ETZ 150
      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

На същото място съм виждал и тойота 120, но немога да открия клипа.

Коментар

Възможно е ,когато снега е "пръхкав" ,а не мокар и тежък.
          0887632135-Краси

Коментар

Re: Според вас това възможно ли е?

За снега добре, ама на скалата не вярвам. Първо там пеша немога да го изкача а не мисля че този Ровер е от наи проходимите машини, второ при спускането не мисля че може да се задържи така, мисля че ще се пързаля на доло. Има такива машини които могат да катерят подобни наклони но за този джип не ми се вярва.

Коментар

Реалния наклон е горе-долу тоя:
              Натиснете снимката за да я уголемите

Име:izkachvzne.JPG
Прегледи:1
Размер:33.2 КБ
ID:5230583

Другото са го позасилили с накланяне на камерата. То си личи отвсякъде.

А за това със снега - в пресен пухкав сняг си е съвсем реално. Обикновено 2-3 дни по-късно, в зависимост от времето, вече не става. Дори да е як клинчар, снега се степва и втвърдява.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от krasi0573 Преглед на мнение
                Мисля, че това е верния отговор.
                Колкото до скалата, и аз бях гледал и други автомобили да я изкачват и това, което прави впечатление е, че предните колела имат склонност да "отлепят" от земята, та наклона , все пак е сериозен.
                Потърси Lions Back - там има и грозни падания.
                Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                ... turn on your A/С !

Коментар

От: Re: Според вас това възможно ли е?

Първоначално публикуван от murfi Преглед на мнение
                  За снега добре, ама на скалата не вярвам. Първо там пеша немога да го изкача а не мисля че този Ровер е от наи проходимите машини, второ при спускането не мисля че може да се задържи така, мисля че ще се пързаля на доло. Има такива машини които могат да катерят подобни наклони но за този джип не ми се вярва.
                  Нормално е. Джиповете могат да катерят баири по които ходенето пеша е трудно. За пързаляне си се пързаля - погледни по-внимателно заключителната част на спускането и ще видиш как гумите започват да се пързалят по наклона, когато се натисне спирачката.
                  Ние не сме неутрални!

Коментар

От: Re: Според вас това възможно ли е?

Първоначално публикуван от murfi Преглед на мнение
                    Напротив. Такива наклони, могат да ги катерят точно такива "джипове". Тук не става въпрос за проходимост, а за голямо "сърце" (мощен мотор) и ТС (Traction Control).
                    Точно "проходимите" машини, подобни на нашите коруби и без необходимата електроника, нямат шансове там.
                    Да не говорим за гумите на проходимите машини...
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Ако толкова му е мерак на някой да пробва на такива скали, да хваща пътя към хижа Тъжа. на ооколо 3-4 километра след село Тъжа има почти същата "настилка" вдясно от пътя.
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                        Ако толкова му е мерак на някой да пробва на такива скали, да хваща пътя към хижа Тъжа. на ооколо 3-4 километра след село Тъжа има почти същата "настилка" вдясно от пътя.
                        Сега не става. Мокро е.

А големия двигател в случая не е важен. Важни са достатъчно бавните бавни. Това си е роккроулинг реално, само дето точно за такъв ходове не трябват. Трябват хубави гуми, правени за тая цел. Не съм сигурен че точно за такова тракшън контрола е от особено значение.
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Вярно, че е мокро, ама все ще изсъхне. Лошото е, че ако стане бела, следващата спирка е доооооста по-надолу. Не е разумно за проби без осигуровка.
                          Иначе се сещам и за няколко места в Родопите, където има подобни терени. Бавните - факт, Витарката на такова място издиша тъкмо заради леко смешните бавни в комбинация с леко смешния двигател. А със засилка не посмях да пробвам, вече обясних защо
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от krasi0573 Преглед на мнение
                            Това е верният отговор на 100% аз с моето диско и по-големи преспи съм газил но още след снеговалежа после когато се слегне и поразтопи е трудно
                            0885719173-Красимир

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                              Вярно, че е мокро, ама все ще изсъхне. Лошото е, че ако стане бела, следващата спирка е доооооста по-надолу. Не е разумно за проби без осигуровка.
                              Иначе се сещам и за няколко места в Родопите, където има подобни терени. Бавните - факт, Витарката на такова място издиша тъкмо заради леко смешните бавни в комбинация с леко смешния двигател. А със засилка не посмях да пробвам, вече обясних защо
                              За бавните на витарата има кит на Calmini.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X