Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тест за придобиване на професионална компетентност

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Тест за придобиване на професионална компетентност

Здравейте!
    Бих искала да помоля, ако някой, който е изкарал такъв тест и има готови решени казуси и тест съответно, да ми ги изпрати на мейла - dianajuleva@mail.bg, мога да му купя и учебника или каквито материали има.
    Благодаря предварително!

От: Тест за придобиване на професионална компетентност

Много интересно- аз лично за първи път чувам за подобен тест, а смятам, че съм видял достатъчно.
    Не би ли трябвало да е професионално ориентиран??? Изобщо, като намерите това, което търсите, ще ми бъде любопитно да го погледна.
    08седемшест5едно513четири

Коментар

Явно, става въпрос за ...... професионална квалификация на фризьорки!!
      Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

По така зададения въпрос много не се разбира за кво иде реч,ама се сещам за професионална компетентност за транспорт (превоз на пътници и товари в ЕС).Това ли е ?

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/show...588&pagenumber=

Коментар

weezy точно това е, извинявам се, но набързо писах, изпит за управител на транспортна фирма за превоз на товари в ЕС, Пенчо тази тема я гледах, но никъде не видях материали и решени казуси от изпита, не мога да се свържа с въпросния господин на лични.Затова и пуснах нова тема - ако има някой да ми пише!
            ........................
            Офроуд и фризьорки - ///***///

Коментар

Здравейте, бих искал да помоля, ако някой знае - кои ще бъдат изтеглените числа от тиражите на Тото 2 тази седмица, моля да ми ги изпрати на мейла. Мога да купя празни фишове, химикалка или други необходими материали.

Сега, сериозно.
              В прикачения файл може да се прочете заповедта, регламентираща РЕДА И НАЧИНА ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИЗПИТИТЕ ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ.
              Продължавам да се чудя, докога ще продължават опитите да се "надхитри системата" чрез всякакви похвати, само и само да не се положат усилия - да се получат необходимите знания?
              Не вярвам, участниците в този форум да изгарят от желание, да станат съучастници в подобен род схема.
              Прикачени файлове
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Г-н Бобчев, благодаря Ви за усилието, но заповедта я знам.Не разбирам за какво надхитряне на системата става въпрос, като на всички ни е ясно, как става това.... с много пари, а не с няколко теста и 10 решени задачи, като от 1000-и варианти, ще се моля да се паднат точно тези ))).
                А що се отнася до участниците в този форум, в друга подобна тема, сами си предлагаха услугите по размяна на опит относно този изпит.
                Човек да не посмее да попита нещо - веднага го нападат като хиени, или ще иронизират или не знам си какво.
                Забравете въпроса, на всички участници благодаря и останете със здраве!

Коментар

Първоначално публикуван от danay Преглед на мнение
                  ... като на всички ни е ясно, как става това.... с много пари, а не с няколко теста и 10 решени задачи...
                  Ако Вие, с тези си разбирания, се каните да управлявате транспортна фирма, то наистина ще трябва да не излизаме по никакъв повод на пътя, т.е. да си караме само в гората...
                  Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                  Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                    Ако Вие, с тези си разбирания, се каните да управлявате транспортна фирма, то наистина ,, ще трябва да не излизаме по никакъв повод на пътя, т.е. да си караме само в гората...
                    Преди ЩЕ винаги се пише запетайка

Коментар

Първоначално публикуван от sir Borko Преглед на мнение
                      Преди ЩЕ винаги се пише запетайка
                      Дали?

Коментар

5,12,17,33,39,47-числата от тото2, 6 от 49, успех!
                        Последно редактирано от giorgio; 24-11-10, 09:49.
                        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                          Ако Вие, с тези си разбирания, се каните да управлявате транспортна фирма, то наистина ще трябва да не излизаме по никакъв повод на пътя, т.е. да си караме само в гората...

И Вие, с тези разбирания, ще е най-добре да си останете в гората!
                          Изобщо не сте вникнали в контекста.

Коментар

Първоначално публикуван от danay Преглед на мнение
                            ...
                            Изобщо не сте вникнали в контекста.
                            Обяснете ни, моля!

Коментар

Жената имаше предвид, че ако искаше с пари, нямаше да търси тестове и учебници.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X