Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам нужда от съвет относно фирма, която да ми достави скутер 300 кг. от Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Имам нужда от съвет относно фирма, която да ми достави скутер 300 кг. от Германия.

Здр.

Имам спешна нужда от съвет!
    Спечелих от Иб@й един е@л. скутер ..Искат ми германците 500 евро за доставка.Тук се чудих разни фирми за логистика примерно М&М и разни такива от сорта.. Препоръчайте ми доверен и изпитан превозвач.
    Моля за съвет скутера е на 3 колел@ и се качва сложно - има нужда самият камион да има от онези платформи дето слизат до земята и т.н.т. или нещо друго по което да се качи самия скутер.
    Относно цената е важно да знам нормална ли е 500 еур@ - струва ми се много .. просто много...

1500 км. е пътят.
    Последно редактирано от kirech; 14-11-10, 22:55.
    CITYEL

От: Имам нужда от съвет относно фирма, която да ми достави скутер 300 кг. от Германи

Ъъъ... Пробвай в "Шенкер" - www.schenker.bg. Не знам как са с нестандартните товари, но за тон и половина книжнина на евро палети до Виена ми взеха към 1/3 от тия пари, дето ти ги искат в Немечко за скутера.

Успех.
    Право казват докторите, че калта е целебна. Колкото по-дълбоко се бухнеш, толкова по-нахилен излизаш...

TLC 100 1HD-FTE manual '02 | Forester '98 | Моntesa 315 '99

Коментар

От: Имам нужда от съвет относно фирма, която да ми достави скутер 300 кг. от Германи

Не знам какъв скутер имаш предвид, но познавам поне десет души , 100% сигурни, които за тия пари ще ти го докарат от Германия на платформа с панделки и духова музика.
      Евро палет с един тон стока идва от Англия за 300-400лв. Ако скутер значи триколка като за инвалид или мързалив дебелак - мисля, че за 300лв може да се намери човек да ти я докара. От кой град е това.

Ако ползваш куриерска служба, 500евро е нормална цена.....за куриер.
      Никой не вози стока с куриери. За 40 кила лебедка ми взеха 99 евро, ама там не си заслужаваше да търся друго решение.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо. О888 557Ч7Ч
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от kirech Преглед на мнение
        Здр.

Имам спешна нужда от съвет!
        Спечелих от Иб@й един е@л. скутер ..Искат ми германците 500 евро за доставка.Тук се чудих разни фирми за логистика примерно М&М и разни такива от сорта.. Препоръчайте ми доверен и изпитан превозвач.
        Моля за съвет скутера е на 3 колел@ и се качва сложно - има нужда самият камион да има от онези платформи дето слизат до земята и т.н.т. или нещо друго по което да се качи самия скутер.
        Относно цената е важно да знам нормална ли е 500 еур@ - струва ми се много .. просто много...

1500 км. е пътят.
        Братче, 500 евро е кошмарно скъпо. От тук при мене /Франция/ до Пловдив /около 2500 км/ автовоз взима за кола около 750 лева, ама колата е 1500 кг все пак. Е? Как ти се струва? А последно правих един групаж за Казанлък, дойде някакъв софийски камион, те вземаха по 400 евро за всеки метър в прицепа, което ще рече, че можеш да го натъпчеш до горе, до брезента и пак ще платиш 400 евро. Аритметиката я оставям на тебе.
        Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
        Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
          ....те вземаха по 400 евро за всеки метър в прицепа, ......
          Тия са мУшенници. Това е почти двойно на нормалната цена. 12м по 400 евро.... дали нема да им се напукат петите? Дори за групаж ми се вижда скъпо, въпреки, че там е ....кой колко даде....ако може повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            Тия са мУшенници. Това е почти двойно на нормалната цена. 12м по 400 евро.... дали нема да им се напукат петите? Дори за групаж ми се вижда скъпо, въпреки, че там е ....кой колко даде....ако може повече.
            Вальо, камиона го поръча този, дето купи машините от мен. Тогава ми каза, че е изгодно.
            Иначе аз работя в 99/100 от случаите с LKW WALTER

http://www.lkw-walter.com/default.aspx

Мога да кажа, че цените им са напълно нормални. Сега друг е въпроса, ако намериш някой изгладнял превозвач, който да е пред дилемата ''Дали да продам камиона за скрап, или да се гръмна, че да не плащам на банката месечните вноски?'' Само казвам примерно, де.
            Ако колегата изчака до утре по някое време мога да му пратя телефона на една фирма от Русе, които ми докараха целия багаж от София, когато си купих къщата тук. Работят с големи, чисто нови бусове VW Crafter. Понякога на връщане са почти празни, току-виж направят ти добра цена.

ПП - Щях да забравя, един съвет, като бивш ТИР-аджия - по никой начин недей да се набутваш при някоя от големите хайдушки фирми, тип СОМАТ- Вили Бец. Това са огромни феодални компаний, там се работи на едро, играят си с милиони, цените им са високи, за тях ти си никой, не им пука за тебе и дет се вика ''на тях пари не им трябват''. Да не говорим, че ще те развъртат цял ден, а може и два дена, ще те препращат от офис на офис, от тоя на оня /в повечето случаи от тая на оная/, ще платиш и чанта кинти за телефон за да те бомбардират в крайна сметка с безумна цена.
            Най-си добре дошъл при някоя малка частна фирма, която работи, просто за да оцелее на пазара, а и в кризата.
            Последно редактирано от мишоци; 15-11-10, 03:03. Причина: допълнение
            Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
            Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Хора давайте координати на читави хора с платформа или каквито и да е добре познати. Да звъня, проучвам, разпитвам ...
              Съфорумници ми дадоха разни акъли - днес ще звъня...

"Най-си добре дошъл при някоя малка частна фирма, която работи, просто за да оцелее на пазара, а и в кризата." < Ето това е добра идея, но
              коя е тази фирма?

"Давай и телефона на русенската фирма дето откарала багажа, че откачих вече - сън ме не лови.."

Ето градът:

95680 Bad Alexandersbad

ТУКА сега тези въпроси са ми много важни - ако имате познат питайте и ми кажетете моля

Та на въпроса:
              Като купувам от ИбАй какви документи трябва да ми пратят с превозното средство насам? Аз съм тук- те там... нямат ми данни няма нищо... Тука като тръгна да регистрирам сигурно ще искат и да ги превеждам документите даже, а аз ще покажа една бележка от банката че съм превел едни пари, но това не е договор за покупко продажба...
              Ще падне едно пулене чесане зад врато

Как става като е купено по този начин?
              Последно редактирано от kirech; 15-11-10, 06:44. Причина: Въпроси, въпроси... морето ни носи. хахахаха
              CITYEL

Коментар

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
                Вальо, камиона го поръча този, дето купи машините от мен. Тогава ми каза, че е изгодно. .....
                Аз плащам под 5000лв на ТаимЛайн от северна Холандия до Пловдив за цял ТИР - 22 тона.. Преди половин година цените на Вили Бец бяха по-добри и карах с тях. Не може да се каже, че съм голям клиент. Изводите оставям за вас.
                Никога не съм имал проблеми и никога не е имало мотане. Никога не съм бил пренебрегнат заради друг или нещо такова.

Една машина обаче ми пристигна в Румъния без колани. (дребния частник ги беше свалил и продал по пътя) Имаше щети за 35 000 евро. Клиента още не си е взел парите.
                Вальо. О888 557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Може да пробваш с "ДиЕйчЕл Фрейт", те не са куриера DHL. С тях си возя инструментите от цяла Европа, не е скъпо а е сравнително бързо. Офисът и складът се намират на Източна тангента, зад ЕрКона.
                  подаръци за мъже от FACOM
                  промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

^Питах ги тези младежи - не е много изгодно отива си на 500 евра.

За момента най-добрата оферта ми е 800 лева и то от една от лидерските фирми, първата или втора дето му идва на човек на ум.
                    Последно редактирано от kirech; 16-11-10, 17:13.
                    CITYEL

Коментар

Я кажете, България-Франция, за пакет с размер като на кутия за обувки и тегло около 8-10 кила, какво да ползвам? Нормален колет по пощите ми е малко несигурна работа, а EMS-а вече идва скъп за стойността на това, дето е вътре. Срок от примерно 2 седмици ми е напълно приемлив.

Та, има ли някой, дето да може да предложи нещо на прилична цена?
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

А колко ли би взел автовоз на автокъща? Идея някаква?
                        CITYEL

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X