Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Аз ли съм малоумен или ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Аз ли съм малоумен или ...

Прехвърляйки преди малко каналите погледа ми попадна на една от онези тв игри, които с тъпите си въпроси се опитват да накарат хората да звънят и да се набутват. Какво обаче в тази ме накара да се загледам - една елементарна математическа задача, в която освен, че имаше едни излишни скоби, нямаше друго особено.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:igra.jpg
Прегледи:1
Размер:111.3 КБ
ID:5906094

Сметнах набързо, но хората даваха различни отговори и тъкмо си помислих, че е от вида в който никой не може да се свърже, а техни хора дават разни измислени отговори за да поддържат обажданията и вече щях да продължавам с прегледа на каналите, когато казаха 109. Водещата обаче каза не. Брех викам си. Първо си помислих, че съм сметнал грешно, но като се позачетох видях условието - "Какъв е сборът от всички числа на снимката". Викам аха - всички числа на снимката са 22, 6, 3, 5, 38, 14, 2, 5, 5 - сбор 100. Да ама и 100 казаха и пак не. Изгледах цялото тъпо предаване и изтърпях почти истеричните на моменти изблици на водещата само и само да видя резултата и да разбера логиката (ако има естествено). Цял половин час си ровех в нета и слушах идиотщината. Накрая никой не позна и водещата съобщи верния отговор - 505, даде една въздушна целувка и толкоз. Що 505...?
    Та аз ли съм малоумен или ...?
    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

От: Аз ли съм малоумен или ...

ОООО. И аз съм попадл на тия неща. Даже се бях заложил с фотото и бях решил, че ще снимам 10-тина простотии и да ги пратя на някой.
    Включи утре пак и ще видиш, че пак отговора на 10-8=7 Е така, за по-интересно...

Коментар

Не си малоумен ти а тези които се обаждат.
      Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
      Grand 3.1TD
      0898 620 306 Стоян

Коментар

Чак си направих труда да го сметна - ми 109 си е, стига х да е знак за умножение а не неизвестно
        Нали се сещаш за оня виз с бензиностанцията и печелившото число...

П.П. и незвестно да е, пак не става, отлитаме в ирационалните числа, гаранция никой в тъпата телевизия не учил чак толкова.
        П.П.П. А ако знаеш как се кефя, че пропускам тия простотии, като просто не включвам телевизора
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Колега, отговора го пише най отдолу на приложената картинка,даже не е и пълен.
          2.40 лв на минута.

Коментар

Не ви ли прави впечатление, че осмицата е написана наобратно?
            Дали това е не уловка?
            Знам ли!
            Осмели се да помогнеш, преди да те помолят!
            Отстъпки за система за активно GPS проследяване и продуктите на ЪнриълСофт

Коментар

Като напишеш обратно 6 става 9, ама 8 пак си е 8......

Коментар

Колеги, моля на който не му представлява трудност да сметне задачката и да напише отговора, че аз нещо го искарвам 1525.
                MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                (А1+)
                О877ООО98О

Коментар

Според мен на гащите на мадамата от снимката пише 405, но надписът не се вижда заради поличката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X